Background adbanner
calendar

Subota 8. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SVI U ŠOKU ZBOG MAJKE ALEKSANDRE NIKOLIĆ! Ne liči na sebe, fanovi se pitaju šta se desilo?! ŠOKANTNO! (FOTO) EVO KOJE SU TAČKE USVOJENE NA SVESRPSKOM SABORU: Ovo su sve deklaracije između Srbije i Srpske TRUDNA ANELI DOŽIVELA SLOM! Uhvatila Maju i Janjuša na delu, kuka i jeca na sav glas, niko ne može da je smiri! MAJA I STANISLAV AKCIJA USRED BELOG DANA?! Marinkovićeva se opustila u bazenu, zaboravila na kamera, Krofak PODIVLJAO! (FOTO) ŠOKANTNO PRIZNANJE! Jelena otkrila da je Ivan Marinković AGRESIVAN: Pred kamerama iznela sve o porodičnom nasilju, prisutni ZANEMELI TRUDNA DENIZ DEJM! Starleta se nalazi u drugom stanju, pokazala javno pozitivan test (FOTO) ZARUČNI PRSTEN KNEGINJE MILICE U SRPSKIM RUKAMA: Predsednik Srbije obećao jedno! “SANJAO SAM JE DANIMA I NOĆIMA…” Predsednik Vučić RAŠIRIO ZASTAVU SRBIJE IZ UN, prisutni oduševljeni skandiraju njegovo ime! KREĆE IZGRADNJA MEMORIJALNOG CENTRA ŽRTVAMA USTAŠKIH ZLOČINA: Vučič PORUČIO: “Ginuli smo u 20. veku više od drugih naroda, dajte da pokušamo da sačuvamo mir” “NIKO VIŠE NEĆE MOĆI DA UNIŠTI SRPSKO JEDINSTVO” Vučić ZAGRMEO NA MANIFESTACIJI: Pred više od 10.000 ljudi poslao SNAŽNU PORUKU! PREDSEDNIK VUČIĆ NA SVEČANOJ MANIFESTACIJI: “Postignut je dogovor o srpskom jedinstvu – trajaće doveka” HYPETV PROGRAM ZA NEDELJU 9. JUN 2024! Za emisiju “ChitChat sa Nemanjom” Henny progovorio o Vojažu UDALA SE TAJNO DRAGANA KOSJERINA! Izgovorila sudbonosno “DA” stomatologu, blista u beloj venčanici, burme sijaju, trubači ih prate (FOTO) UČESNICA RIJALITIJA SE SRUŠILA I SLOMILA PRED KAMERAMA: Stravične scene u rijalitiju, lice joj potpuno UNAKAŽENO! (FOTO) HYPE NA LICU MESTA-Karleušina I Tošićeva ĆERKA NIKA ispred vile/HYPE PAPARAZZO ISTORIJSKA SVEČANOST POČELA NA TRGU REPUBLIKE: Manifestacija otvorena pesmom “Veseli se srpski rode”

CITY HYPE: Katarina Grujić, Boban Rajović, Baja Mali Kninza! Sve o poznatima na jednom mestu!

Objavio: RHT
27/02/2024 4:00 PM

CITY HYPE:

U današnjem izdanju emisije City Hype gledaćete:

-Katarina Grujić iznela svoj stav o damama sa javne scene koje se vraćaju prirodnom izgledu!

-Rubrika ’Šuškanjaš vam donosi najnovije aktuelnosti iz zemlje i sveta!

-Boban Rajović okupio medije na promociji dueta sa kolegom!

-Baja Mali Kninza podržao Breskvicu!

-Slušamo Sajfera i pesmu ’Galama’!

Boban Rajović:foto hypetv.rs

City Hype:Boban Rajović o neprijatnoj situaciji sa suprugom!

Pevač Boban Rajović izdao je duetsku numeru sa kolegom Akijem iz Ekstrim benda, a tom prilikom dotakao se anegdote sa nastiupa kada mu je supruga u torbi pronašla štikle i brushaltere koje su mu obožabvateljke bacale na binu.

city hype
Katarina Grujić snimanje spota: foto hypetv.rs

Bili smo na snimanju novog spota Katarine Grujić!

Pevačica Katarina Grujić snimila je spot za pesmu “Naplatiću ti sve” koja je jedna od osam pesama koje će se naći na njenom novom albumu. Kaća je sijala u izazovnoj crnoj kombinaciji, te nam je otkrila da li se i zbog čega svađa sa mužem, fudbalerom Markom Gobeljićem, kao i kakva je za saradnju.

city hype
Baja Mali Knindza:foto Hypetv.rs

Baja Mali Kninža podržao Breskvicu!

Pevač poznat po patriotskim i rodoljubivim pesmama definitivno je Baja Mali Knindža! On ej istakao da mu se veoma dopada Breskvicina pesma jer je u etno fazonu. On nam je otkrio da je pomogao mnogim kolegama. Opširnije u emisiji, od 19 časova na programu Hype televizije!

Rubrika “Šuškanja” danas se bavi tužbom koju je Sita Ahmić najavila protiv Takija Marinkovića, oca Maje Marinković. Nino Čećebić pokazao je na društvenoj mreži Instagram svoje izvajano telo, a komplimenti su se nizali.Sa svetske scene stiže vest: DJ Khalid napravio haos zbog patika, obezbeđenje ga nosilo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner