Background adbanner
calendar

Ponedeljak 24. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
STRAVIČAN POŽAR NA NOVOM BEOGRADU! Izgoreo čuveni kafić, vatra se proširila na stanove do 7. sprata (FOTO/VIDEO) HOROSKOP ZA 24. JUN! Bik poljuljan u ljubavnim odnosima, Ribe će morati ovo podhitno da urade, Rak previše siguran u sebe! LEKARI TRKOM IZNELI VARGU BEZ SVESTI! Fudbaleri napravili ŽIVI ZID da ga kamere ne snime! Ovo su NAJNOVIJE INFORMACIJE NEPOMIČNO LEŽI NA TERENU! Fudbaleri URLALI NA LEKARE! Haotične scene na EURO2024 RETROGRADNI NEPTUN STIŽE 2. JULA: Doneće opšti haos, a ova tri znaka će biti najviše na udaru! POZNATE TRADICIONALNE METODE: Sedam narodnih lekova protiv alergije koji će vas spasiti! “LUNA JE NAŠLA DRUGOG” Marko Miljković poslednjom objavom ostavio sve bez teksta, obelodano javno! JAVNOST U ŠOKU ZBOG ANE ĆURČIĆ! Evo kako sada izgleda, mnogi se pitaju šta joj se desilo?! (FOTO) “MOŽDA SE SAMO NE POJAVIM JEDNOG DANA” Šok izjava Jelene Karleuše napravila opštu pometnju, javnost se pita o čemu se radi?! EVO KO JE MISTERIOZNI MUŽ MAJE BEROVIĆ! Dugo ga krila od javnosti, a evo čime se bavi! “DA LI POSTOJI NEKO SA KIM ONA NIJE BILA?” Car KROZ ZUBE: Svi smo gledali njene snimke PSOVKE I PROZIVKE, PA ŠOK PREOKRET! Baka Prase i Vojaž PREVARILI SVE? Evo šta stoji zapravo iza njihovog sukoba ALEKSANDRA MLADENOVIĆ ZAPROŠENA! Pevačicu zadesila šok situacija na nastupu, ovo nije očekivala! (VIDEO) ANELI KUKA I JECA NA SAV GLAS! Napravila haos u dvorištu nakon abortusa, kune Janjuša, ne može niko da nije smiri! OVO JE JELOVNIK JELENE KARLEUŠE! Pevačica je uz pomoć ove dijete liniju dovela do savršenstva! ZLATO I LUKSUZ NA SVAKOM ĆOŠKU! Evo kako izgleda kuća Goce Božinovske, detalji ostavljaju bez teksta! (FOTO)

Stiže MLAD MESEC u Blizancima: Novi početak za OVA TRI ZNAKA!

Objavio: RHT
30/05/2024 9:28 PM

Stiže MLAD MESEC u Blizancima

Mlad Mesec očekuje nas 6. juna u znaku Blizanaca i imaće jak uticaj na Blizance, Vage i Vodolije.

Mlad Mesec u blizancima donosi posebnu energiju koja se fokusira na komunikaciju, učenje i prilagodljivost.

Foto: Pinterest

Ova lunarna faza, kada je Mesec potpuno u senci i nevidljiv sa Zemlje, predstavlja vreme novih početaka i postavljanja namera.

A kada se to događa u znaku Blizanaca, poseban naglasak stavlja se na intelektualne aktivnosti i društvene interakcije.

Komunikacija

Blizanci su znak koji vlada komunikacijom, pa mlad Mesec u ovom znaku može doneti naglasak na razmenu informacija, pisanje, razgovore i učenje. Ovo je idealno vreme za postavljanje ciljeva vezanih za poboljšanje komunikacijskih veština ili započinjanje novih projekata koji zahtevaju mentalnu stimulaciju.

Foto: Pinterest

Prilagodljivost i fleksibilnost

Blizanci su poznati po svojoj prilagodljivosti i sposobnosti da se brzo prilagode promenama. Mlad Mesec u Blizancima može doneti prilike za prilagodbu novim situacijama, razvijanje novih veština i istraživanje različitih perspektiva.

Društvena aktivnost

Ovo je vreme kada društvene interakcije postaju važnije. Blizanci su društveni znak, pa mlad Mesec u ovom znaku može doneti više prilika za povezivanje s drugima, sklapanje novih prijateljstava i učestvovanje u zajedničkim aktivnostima.

Foto: Pinterest

Nove Ideje 

Blizanci su povezani s učenjem i intelektualnim aktivnostima. Ova faza Mladog Meseca je odlična za započinjanje novih studija, istraživanje novih interesa ili razvijanje novih ideja. Mozak je u ovom periodu posebno aktivan i otvoren za nove informacije.

IDEALNO VREME ZA NAMERE

Ovo je idealno vreme za postavljanje namera vezanih za komunikaciju, učenje i društvene aktivnosti. Razmislite o tome šta želite postići u ovim oblastima u narednom mesecu.Iskoristite ovaj period za početak novih kurseva, čitanje knjiga koje vas interesuju ili istraživanje novih hobija.

Održavajte kontakte s prijateljima, učestvujte u grupnim aktivnostima i budite otvoreni za nove društvene prilike. Budite spremni da se prilagodite promenama i iskoristite prilike koje se neočekivano pojave.

NOVI POČETAK

Mlad Mesec u Blizancima nosi sa sobom energiju novih početaka koja je intelektualno stimulativna i društveno orijentisana. Iskoristite ovu fazu za rast i razvoj u oblasti komunikacije i učenja i otvorite se za nove prilike koje vam dolaze na put.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Hypetv.rs/M.A./N.A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner