Background adbanner
Background adbanner

TV EMISIJE

UŽIVO SA LUKASOM

01 UŽIVO SA LUKASOM

Muzički show u kome domaćin Aca Lukas dočekuje neke od najboljih pevača. Sa svojim sagovornicima Lukas priča o muzici, a imaćete prilike i da čujete neke od najpopularnijih pesama sa naših prostora.

RED ZONE

02 RED ZONE

Irena Jovanović bliže vas upoznaje sa intrigantnim, javnim ličnostima koje odgovaraju na direktna, konkretna i pomalo škakljiva pitanja! Sagovornike na samom početku očekuju zelena i žuta zona koje ih pripremaju za crvenu zonu u kojoj sledi niz kontroverznih pitanja, a jedini način da izbegnu odgovor je crveni taster koji mogu iskoristiti samo jednom!

MEETUP

03 MEETUP

Kome je život dao sve ”na tacni”, a ko je prošao trnovit put do uspeha otkriva vam voditelj Milan Popović koji sa svojim gostima razgovara o njihovom putu do zvezda.

BEHYPE THE SCENE

04 BEHYPE THE SCENE

Prva lifestyle emisija koja se detaljno bavi životima zvezda sa društvenih mreža. Ivana Milićević vam otkriva šta rade vaše omiljene ličnosti kada se kamere ugase

CHIT CHAT

05 CHIT CHAT

Nemanja Kovačević prikazuje poznate na jedan sasvim drugačiji način. Njegovi gosti su inspirativni i kreativni ljudi iz različitih svera našeg društva.

CITY HYPE

06 CITY HYPE

Vaš detaljni vodič kroz gradska dešavanja. Šta rade poznati, koja su najvažnija dešavanja u gradu i još mnogo zabavnih stvari saznajte u novim epizodama CITI HYPE-a.

HYPE CHALLENGE

07 HYPE CHALLENGE

Slučajni prolaznici sada imaju priliku da se uhvate u koštac sa najvećim izazovima. Takmičare očekuju zanimljivi zadaci, a one najbolje očekuje i nagrada.

KRUPAN KADAR

08 KRUPAN KADAR

Emisija o filmskoj industriji i njenim tvorcima, vodi vas kroz najinteresantnija dešavanja domaće i strane kinematografije. Saznajte kako nastaje jedno filmsko ostvarnje, kako se biraju glumci, pišu scenarija i prave setovi. Edukativna i kulturna emisija prikazana na zabavan način.

TOP LISTA

09 TOP LISTA

U moru pesama Filip bira samo one najbolje! Top lista vam predstavlja orginalne liste najslušajnijih domaćih i stranih hitova. Uživajte!

XFE XENDZO FIT EKIPA

10 XFE XENDZO FIT EKIPA

Sve što ti je potrebno da dostigneš svoje fitnes ciljeve je “XFE Xendzo fit ekipa”. Emisija o zdravom načinu života koja će Vam pomoći da na pravilan način pristupite vežbanju i dođete do dugotrajnih rezultata.

MOJIH 5

11 MOJIH 5

Predstavlja listu omiljenih pesama poznatih ličnosti! Saznajte šta slušaju naše najveće zvezde!

5 TO 5

12 5 TO 5

Zanimljivi vodič kroz 5 top ličnosti, fenomena , pojava. Pogledajte šta smo izdvojili za vas!

HYPE SCAN

13 HYPE SCAN

Kratka emisija u kojoj vaše omiljene ličnosti odgovaraju na šaljiva, neobična i pre svega lična pitanja. Uživajte!

HYPE NEWS

14 HYPE NEWS

Na dnevnom nivou pratimo aktuelna dešavanja u svetu poznatih. Saznajte gde su i šta rade vaše omiljene javne ličnosti!

BLOCKBUSTER

15 BLOCKBUSTER

Uvek u korak sa američkom box office listom. Saznajte koja su najaktuelnija filmska ostvarenje u domaćim i svetskim bioskopima, i šta nas čeka od novih filmskih atrakcija.

HOROSKOP

16 HOROSKOP

Ljubav, posao, zdravlje. Saznajte na šta danas treba da obratite pažnju. Od ponedeljka do petka, pratite Vaš dnevni horoskop.

HYPE STYLE

17 HYPE STYLE

Fokus ovog kratkog formata jeste lajfstajl holivudskih ličnosti prikazan kroz različite kategorije i sfere njihovih života.

NEDELJNO POPODNE SA MARINOM

18 NEDELJNO POPODNE SA MARINOM

Popodnevni tokšou format u kome autorka i voditeljka Marina Kotevski ugošćava poznate ličnosti iz različitih sfera javnog posla. Prijatan razgovor sa gostom propraćen je muzičkim segmentom koji daje posebnu notu emisiji koju prate ozbiljne, a lepe životne teme, kako je jedna Marinina gošća zaključila.

PRETRES

19 PRETRES

Glumac i voditelj Stefan Usiljanin u svojoj emisiji “Pretres” koja se emituje subotom od 22č na našoj Hype televiziji, okreće “naglavačke” karijere poznatih i podseća nas na ono šta je ta osoba bila nekad i prati njen razvojni put do sadašnjeg trenutka. Pretres se vrši na svim onim mestima i trenucima iz privatnog života i karijere, za koja su poznati mislili da su zaboravljena.

TABLOIDNO

20 TABLOIDNO

Kratak format, zabavnog karaktera. Na šaljiv način se komentarišu izjave poznatih ličnosti i aktuelna dešavanja u medijima.

VIRALNO

20 VIRALNO

Emisija Viralno bavi se najaktuelnijim dešavanjima na društvenim mrežama u nedelji za nama, uz komentare našeg najpoznatijeg TikTok-era Milovana Stijovića.