Background adbanner
calendar

Ponedeljak 24. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DANAS MOGUĆE NEPOGODE! Oglasio se RHMZ još rano jutros! STRAVIČAN POŽAR NA NOVOM BEOGRADU! Izgoreo čuveni kafić, vatra se proširila na stanove do 7. sprata (FOTO/VIDEO) HOROSKOP ZA 24. JUN! Bik poljuljan u ljubavnim odnosima, Ribe će morati ovo podhitno da urade, Rak previše siguran u sebe! LEKARI TRKOM IZNELI VARGU BEZ SVESTI! Fudbaleri napravili ŽIVI ZID da ga kamere ne snime! Ovo su NAJNOVIJE INFORMACIJE NEPOMIČNO LEŽI NA TERENU! Fudbaleri URLALI NA LEKARE! Haotične scene na EURO2024 RETROGRADNI NEPTUN STIŽE 2. JULA: Doneće opšti haos, a ova tri znaka će biti najviše na udaru! POZNATE TRADICIONALNE METODE: Sedam narodnih lekova protiv alergije koji će vas spasiti! “LUNA JE NAŠLA DRUGOG” Marko Miljković poslednjom objavom ostavio sve bez teksta, obelodano javno! JAVNOST U ŠOKU ZBOG ANE ĆURČIĆ! Evo kako sada izgleda, mnogi se pitaju šta joj se desilo?! (FOTO) “MOŽDA SE SAMO NE POJAVIM JEDNOG DANA” Šok izjava Jelene Karleuše napravila opštu pometnju, javnost se pita o čemu se radi?! EVO KO JE MISTERIOZNI MUŽ MAJE BEROVIĆ! Dugo ga krila od javnosti, a evo čime se bavi! “DA LI POSTOJI NEKO SA KIM ONA NIJE BILA?” Car KROZ ZUBE: Svi smo gledali njene snimke PSOVKE I PROZIVKE, PA ŠOK PREOKRET! Baka Prase i Vojaž PREVARILI SVE? Evo šta stoji zapravo iza njihovog sukoba ALEKSANDRA MLADENOVIĆ ZAPROŠENA! Pevačicu zadesila šok situacija na nastupu, ovo nije očekivala! (VIDEO) ANELI KUKA I JECA NA SAV GLAS! Napravila haos u dvorištu nakon abortusa, kune Janjuša, ne može niko da nije smiri! OVO JE JELOVNIK JELENE KARLEUŠE! Pevačica je uz pomoć ove dijete liniju dovela do savršenstva!

DANAS, 4. JUNA nam dolazi NAJVRELIJI astrološki aspekt OVE GODINE – Zaljubljivanje, spoj onih koji se VOLE 

Objavio: RHT
04/06/2024 2:31 AM

DANAS, 4. JUNA nam dolazi NAJVRELIJI astrološki aspekt OVE GODINE

Koje su to aspekti života i ljudi koji su vam najvažniji i na koje biste voleli da se fokusirate tokom sledeće godine? 

Foto:Pixabay

Zašto su vam baš oni značajni i koji su koraci koje možete da preduzmete? Šta možete da uključite u svoje svakodnevne rutine da biste im postali prioritet? Nedeljni telefonski poziv? Lična beleška? Izlazak? Sat svakog dana da se fokusirate na svoju umetnost, svoju duhovnu praksu, svoje unutrašnje blagostanje, svoju radost? 

Realizujte sve ovo. Učinite to jednostavnim i održivim kako bi postalo sastavni deo vašeg života.

 Astrološkinja Jasmina Mitrović otkrila je kakvi nas aspekti očekuju tokom današnjeg dana.

-Sledi utorak, ništa manje važan dan. koji ćete pamtititi po značajnim susretima, razgovorima, odlukama i ugovorima koje ćete potpisati. Ukoliko imate neke važne teme da pokrenete ili realizujete, onda izaberite ovaj datum. Došlo je vreme za konkretne odgovore, rešenja i donošenje odluka. Jedna reč ili informacija bukvalno može promeniti vaš životni pravac. Možete saznati neke skrivene informacije i tajne, koje su svakako veoma povoljne za vas. Bez obzira kakvo mišljenje budete imali o saznanju. 

Ne pravite filmove u glavi već reagujte u skladu sa logičnim razmišljanjem. Merkur u konjukciji sa Jupiterom donosi spoj učenika i učitelja, praktičnog i imaginarnog. Povoljno je za upisivanje kursa, rešavanje administracije, planiranje putovanja, potpisivanje ugovora. Polaganje ispita, i još mnogo toga. Sve što je u oblasti znanja, informacija, komunikacije, trgovine, turizma, sertifikacija i slično, povoljno je iskoristiti za aktivaciju. Imate stabilnost i potrebnu istrajnost da razmišljate o benefitima koji će dolaziti vremenom. 

AKTIVACIJA LJUBAVI I EMOTIVNIH ODNOSA

Sunce u konjukciji sa Venerom donosi aktivaciju ljubavi i emotivnih odnosa, spoj onih koji se vole, zaljubljivanje. Prenošenje ljubavi putem poruka, pisama, na kraćim putovanjima, u komšiluku, susret osoba koje dugo niste videli, poput drugara iz osnovne škole. Ovog dana je važno što manje komunicirati a više delovati. – rekla je Jasmina.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Hypetv.rs/SrbijaDanas/M.A./N.A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner