Background adbanner
calendar

Sreda 12. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
KEVIN SPEJSI DUŽAN MILIONE! Oskarovac briznuo u PLAČ usred emisije, izgubio kuću nakon optužbi za ZLOSTAVLJANJE! KARLEUŠA NAKON HAPŠENJA DUŠKA TOŠIĆA snimljena kako ulazi u OVU zgradu sa NJIM?! Detalji skandala “MOJ BRAT LUKAS MI JE REKAO DA SE NIKADA NEĆU UDATI!” Dušica Grabović spavala pod Ostrogom, molila se samo za PRAVU LJUBAV! HITNO OGLAŠAVANJE FILIPA CARA! Moli za pomoć! Haos u porodičnom domu! (FOTO) “NARAVNO DA VOZIM PORŠE! To je moj MACAN! Zaradila sam ga svojim trudom i radom!” Ekskluzivno u emisiji “ShowBLIZ”: Dušica Grabović se vraća na velika vrata SKANDAL! SRUŠILA SE U STUDIJU! DUŠICA GRABOVIĆ PALA U NESVEST TOKOM EMISIJE! Voditeljke odmah reagovale (VIDEO) TELEKOM SRBIJA ZATVORIO OVOGODIŠNJI NEM 2024. u Dubrovniku! Ovo su svi DETALJI HYPETV PROGRAM ZA ČETVRTAK 13. jun 2024! U emisiji “Karte na sto” – Ema Radujko! CITY HYPE: Dve promocije u istom danu! Tanja Savić i Uroš Živković izbacili albume! Dejan Dragojević se oprobao u košenju! Zorana ostavila MC Stojana? VUČIĆ OŠTRO KRITIKOVAO ZAPADNE MOĆNIKE JAVNO PONIŽENJE! ZOLA NAŠAO NOVU DEVOJKU! Miljana u šoku, pometnja u Beloj kući! IMENOVAN NOVI ŠEF BIA: Savet za nacionalnu bezbednost dao saglasnost, predsedavao predsednik Vučić “BRAT MU JE UMRO, U ŽALOSTI SAM” Janjuševa baba ŠOKIRALA IZJAVOM, nije ni znala da je Aneli TRUDNA, oplela po UNUKU! KONAČNO OTKRIVENA ISTINA! Oglasio se otac Angeline Topić JEZIVI DETALJI SA SUĐENJA PEVAČU PEDOFILU! Sud naložio krivcu da žrtvi isplati 600.000 evra BIVŠA ŽENA DARKA FILIPOVIĆA U DRUGOM STANJU! Nakon što je PREVARILA pevača sa njegovim PRIJATELJEM, Jasmina BLISTA!

SRBIJA I GRČKA U BORBI ZA VUKČEVIĆA! Bivši igrač Partizana mora da donese HITNU odluku, za KOGA će se odlučiti?!

Objavio: RHT
04/04/2024 4:55 PM

Srbija i Grčka u borbi za bivšeg igrača Partizana!

Srbija i Grčka u žestokoj borbi za nakolnost Tristana Vukčevića!

Tek što je zablistao u NBA ligi, Tristan Vukčević se našao u centru pažnje zbog veoma zanimljive izjave Janisa Adetokumba.

Milvoki poražen je od Vašingtona, a grčki košarkaš otkrio je kako je tekao razgovor između njega i bivšeg igrača Partizana.

-Prišao mi je i rekao da je Grk. Bilo je to iznenađenje to što je pričao na grčkom. Ima i grčko prezime. Igrao je u Grčkoj nekoliko godina.

-Razmišlja i o igranju za nacionalni tim, bio bi sjajan dodatak za nas. Igrao je jako večeras. Ima dosta isksutva, mislim da je igrao derbi u Grčkoj , takođe u Partizanu.

-Definitivno će pomoći Vizardsima i nacionalnom timu – rekao je Adetokumbo i zabrinuo sve u Srbiji.

Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Tristan Vukčević je neko na koga se računa u košarkaškoj reprezentaciji Srbije, a do debija za seniorski nacionalni tim nije došlo zbog administrativnih poteškoća.

Srbija i Grčka u žestokoj borbi za Tristana!

Naime, selektor Svetislav Pešić je pred februarske prozore u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2025. godine izjavio da računa na Tristana Vukčevića, ali da je poziv izostao zbog FIBA pravila.

-Naše je da vidimo gde se nalazimo. Odredili smo 15 igrača, na neke nismo mogli da računamo, hteli smo da tu budu i Milutinov i Topić, ali zbog povreda nisu mogli.

-Hteli smo da uključimo i Tristana Vukčevića iz Partizana, ali on tek idućeg meseca puni 21 godinu i tek od sledećeg meseca po pravilima FIBA može da igra za našu reprezentaciju. – rekao je između ostalog Pešić pred duel sa Finskom.

Od tog trenutka je prošlo dva meseca, a Vukčevićeva situacija se znatno promenila.

Naime, Tristan je napustio redove Partizana i potpisao je ugovor sa Vašington Vizardsima, a čim je zablistao u NBA ligi počele su i spekulacije za koji će nacionalni tim igrati.

PUKLA TIKVA! Nenad Lalatović dobio OTKAZ u Spartaku!

Prema informacijama koje je plasirao jedan srpski medij, Tristan je ipak izabrao Srbiju, te je već počeo da sakuplja svu potrebnu dokumentaciju kako bi poslao u FIBA i stekao uslov da zaigra za naš tim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner