Background adbanner
calendar

Sreda 24. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OVAJ KUĆNI APARAT UVEK ISKLJUČITE IZ UTIKAČA: Troši struju neverovatno čak i kada ga ne koristite EKSKLUZIVNO OGLAŠAVANJE LEPOG MIĆE! Samo jedno poručio Asminu Durdžiću, zbog čega će izgoreti od besa STANISLAV KROFAK OBJAVIO CENOVNIK SVOJIH USLUGA: Od 90 do 150 evra! Evo šta sve nudi TIK-TAK! JOŠ 20 DANA! Saša Mirković najavio POČETAK SEZONE RIJALITIJA “IMANJE” Ekskluzivni kadrovi! (VIDEO) OD “PAČETA” DO “LUTKE”!? Katarina Grujić se transformisala! Totalni remont! Novi izgled nakon estetskih zahteva (FOTO) DRAMA NA SVETOJ GORI! Velike policijse snage Grčke pokušavaju da sprovedu akciju iseljenja monaha! Oni se opiru ANELI PROGOVORILA O DROGIRANJU: “Probala sam belo…” ŠOK POTEZ ANITE STANOJLOVIĆ! Anđelu neće biti dobro, presekla i donela odluku, sve javno objavila (FOTO) EXPO 2027 U PARIZU! Beograd i Srbija predstaviće se kao domaćini Specijalizovane izložbe tokom OI u okviru Srpske kuće HAOS! “DOK CAR GIFTA, JA KUPUJEM STANOVE!” Maja Marinković urnisala bivšeg “Filip je PROŠLOST i neću mu dati reklamu preko mog imena!” “Ivan i Jelena će se pomiriti?!” EKSKLUZIVNO! Ana Ćurčić RASKRINKALA Marinkoviće! (VIDEO) SEKA ALEKSIĆ BESNA KAO RIS:”Da li je moguće da niste pomislili da neke porodice ne mogu sebi da priušte hotele sa 5 i 15 zvezdica” SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA! Lepi Mića i Asmin Durdžić zaratili na krv i nož! U sve umešana i policija “NEKA KAŽE GDE ĆE BITI I GLEDAJTE P*RNOGRAFIJU ASFALTA” Kristijan uzvraća Caru koji ga je pozvao na SUOČAVANJE STANISLAV KROFAK IDE NA OPERACIJU?! Maja Marinković otkrila sve detalje ANELI NAKON IZLASKA IZ RIJALITIJA PROGOVORILA O STANIJI I ASMINU! Starleta otvorila dušu:”Sita i ja samo jedan video pogledale, smejale smo se do jutra”

“NARAVNO DA VOZIM PORŠE! To je moj MACAN! Zaradila sam ga svojim trudom i radom!” Ekskluzivno u emisiji “ShowBLIZ”: Dušica Grabović se vraća na velika vrata

Objavio: RHT
12/06/2024 7:00 PM

“NARAVNO DA VOZIM PORŠE!“

U novom izdanju emisije ShowBliz, koja se emituje PETKOM U 21H autorki i voditeljki Miljane i Nevene Arsićnovinarke Arsić ugostile su popularnu pevačicu Dušicu Grabović.

Dušica se oprobala i u rijaliti formatima, pa ju je publika upoznala i u tom maniru.

Foto: HypeTV/ShowBliz/Instagram printscreen/dusica grabovic/Ilustracija
Foto: HypeTV/ShowBliz/Instagram printscreen/dusicagrabovic/Ilustracija

U svom prvom gostovanju u emisiji kod bliznakinja, na Hype televiziji, pevačica je objavila svoj povratak na javnu scenu nakon medijske pauze.

EMISIJU “SHOWBLIZ” GLEDAJTE U NOVOM TERMINU! SVAKOG PETKA U 21H NA TELEVIZIJI HYPE, KAO I NA YOUTUBE KANALU HYPE TV U LIVE PREMIJERI U 21h.

“NARAVNO DA VOZIM PORŠE!”

Dušica je najavila svoju novu pesmu i otkrila na čemu je radila tokom pauze na koju je bila primorana zbog medijskog linča za koji je okrivila jednu ženu. O čemu je detaljno govorila tokom emisije.

– Ja nisam materijalni tip devojke, našla sam ljubav svog života, uvek sam imala tu mušku energiju.

Foto: HypeTV/ShowBLIZ/Dušica Grabović

“NARAVNO DA VOZIM PORŠE! Sama sam ga zaradila”

Foto: HypeTV/ShowBliz/ Dušica Grabović

– Dobro, Dušice, ali mi smo videle kojim kolima si došla na parking Hype televizije. – našalila se bliznakinja.

– Pa to je moj macan. Vozim “Porše”, normalno! – rekla je pevačica u emisiji ShowBliz kod bliznakinja Arsić.

– Pa šta je žena bez Porše-a? – našalila se bliznakinja.

– Šta je muškarac bez stomaka, kao Mercedes bez znaka. – nadovezala se Dušica, a usledio je smeh.

– Ne, ozbiljno. Vozim dobar auto, sama sam ga zaradila svojim trudom i radom. Sa svojih 10 prstiju. – rekla je ponosno Dušica Grabović.

“ČIM OBJAVIM DA IMAM DEČKA, ŽENE ŽELE DA BUDU SA NJIM!”

– Primetila sam da žene, koleginice, kad objavim da imam dečka, sve žene žele da budu sa njim. Zato što je on dečko Dušice Grabović.

Foto: HypeTV/ShowBliz/Dušica Grabović

“NARAVNO DA VOZIM PORŠE! Sama sam ga zaradila”
Foto: HypeTV/ShowBliz emisija/Dušica Grabović

– Misliš ono kao “tuđe-slađe”, “zabranjeno voće”? – pitala je bliznakinja.

EMISIJU “SHOWBLIZ” GLEDAJTE SVAKOG PETKA U 21H NA TELEVIZIJI HYPE, KAO I NA YOUTUBE KANALU HYPE TV U LIVE PREMIJERI U 21h.

– Ne, ne, baš zato što je moj dečko. – rekla je pevačica u emisiji ShowBliz.

Foto: HypeTV/ShowBliz/Dušica Grabović/Bliznakinje Miljana i Nevena Arsić
Foto: HypeTV/ShowBLIZ/Dušica Grabović/Bliznakinje Miljana i Nevena Arsić

DUSICA GRABOVIĆ PALA U NESVEST U EMISIJI!

U premijeri emisije koja će se emitovati u NOVOM TERMINU u petak u 21h na programu Hype televizije i na YT kanalu HypeTV, pogledajte šta je prethodilo njenom padanju u nesvest.

Ispod ovog teksta pogledate najavu emisije koja vas

očekuje.

Hypetv.rs/ N.A/M.A.

EMISIJU “SHOWBLIZ” GLEDAJTE SVAKOG PETKA U 21H NA TELEVIZIJI HYPE, KAO I NA YOUTUBE KANALU HYPE TV U LIVE PREMIJERI U 21h.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

!!!ANKETA!!!

127
GLASAJTE! KO JE DRUGI VODITELJSKI PAR “IMANJA”?A KO TREĆI?

ANKETA!

GLASAJTE!

IMENA PRVOG VODITELJSKOG PARA SU OBJAVLJENA,

GLASAJTE ŠTA VI MSILITE?

KO JE DRUGI VODITELJSKI PAR,

A KO TREĆI?

Voditelji "Imanja" Foto;Hypetv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner