Background adbanner
calendar

Sreda 24. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
BARBARA BOBAK PODRŽALA DESINGERICU! Pevačica otkrila da bi otišla na nastup repera! CITY HYPE! Ema Radujko ISKRENO o Breskvici! Rasta priznao da ne sluša Desingericu! (VIDEO) HITNO SE OGLASILA ALEKSANDRA SUBOTIĆ! Ovo više neće tolerisati: “I vi biste imali silikone, ali nemate para!” “ODLUČILA SAM DA SE RASTANEMO…” Goca Tržan ne može više da ćuti, potvrdila sve javno! OVAJ KUĆNI APARAT UVEK ISKLJUČITE IZ UTIKAČA: Troši struju neverovatno čak i kada ga ne koristite EKSKLUZIVNO OGLAŠAVANJE LEPOG MIĆE! Samo jedno poručio Asminu Durdžiću, zbog čega će izgoreti od besa STANISLAV KROFAK OBJAVIO CENOVNIK SVOJIH USLUGA: Od 90 do 150 evra! Evo šta sve nudi TIK-TAK! JOŠ 20 DANA! Saša Mirković najavio POČETAK SEZONE RIJALITIJA “IMANJE” Ekskluzivni kadrovi! (VIDEO) OD “PAČETA” DO “LUTKE”!? Katarina Grujić se transformisala! Totalni remont! Novi izgled nakon estetskih zahteva (FOTO) DRAMA NA SVETOJ GORI! Velike policijse snage Grčke pokušavaju da sprovedu akciju iseljenja monaha! Oni se opiru ANELI PROGOVORILA O DROGIRANJU: “Probala sam belo…” ŠOK POTEZ ANITE STANOJLOVIĆ! Anđelu neće biti dobro, presekla i donela odluku, sve javno objavila (FOTO) EXPO 2027 U PARIZU! Beograd i Srbija predstaviće se kao domaćini Specijalizovane izložbe tokom OI u okviru Srpske kuće HAOS! “DOK CAR GIFTA, JA KUPUJEM STANOVE!” Maja Marinković urnisala bivšeg “Filip je PROŠLOST i neću mu dati reklamu preko mog imena!” “Ivan i Jelena će se pomiriti?!” EKSKLUZIVNO! Ana Ćurčić RASKRINKALA Marinkoviće! (VIDEO) SEKA ALEKSIĆ BESNA KAO RIS:”Da li je moguće da niste pomislili da neke porodice ne mogu sebi da priušte hotele sa 5 i 15 zvezdica”

“MOJ BRAT LUKAS MI JE REKAO DA SE NIKADA NEĆU UDATI!” Dušica Grabović spavala pod Ostrogom, molila se samo za PRAVU LJUBAV!

Objavio: RHT
12/06/2024 7:53 PM

“LUKAS MI JE REKAO DA SE NIKADA NEĆU UDATI!”

U novom izdanju emisije ShowBliz, koja se emituje u NOVOM TERMINU PETKOM U 21H autorki i voditeljki Miljane i Nevene Arsićnovinarke Arsić ugostile su popularnu pevačicu Dušicu Grabović.

Dušica je u svom prvom gostovanju u emisiji kod bliznakinja, na Hype televiziji, objavila svoj povratak na javnu scenu.

“LUKAS MI JE REKAO DA SE NIKADA NEĆU UDATI!”
Foto: HypeTV/ShowBLIZ/YT printscreen/Pink tv

Naime, nakon skandaloznih naslova koji su je pratili u proteklom periodu, Dušica je bila primorana da se povuče. Za ceo skandal okrivila je “jednu ružnu izoperisanu ženu”. O čemu je detaljno govorila tokom emisije ShowBliz.

“LUKAS MI JE REKAO DA SE NIKADA NEĆU UDATI!”

Pevačica je ekskluzivno otkrila da je konačno pronašla pravu ljubav za koju se molila pod Ostrogom.

– Dušice, da li planiraš da se udaješ? – pitala je bliznakinja.

EMISIJU “SHOWBLIZ” GLEDAJTE SVAKOG PETKA U 21H NA TELEVIZIJI HYPE, KAO I NA YOUTUBE KANALU HYPE TV U LIVE PREMIJERI U 21h.

– Moj brat Lukas me je jednom pitao: “Dušice, kad ćeš da se udaš i zašto nikad?” On mene stalno zeza da se nikada neću udati zbog posla koji radim.

– Lukas misli da se pevačice nikad ne udaju ili im brak ne potraje, jer su pevačice. – rekla je ona, pa dodala:

– I ja mu tad rekla: “E, brate moj, udaću se i ja, kad-tad!” – pričala je kroz smeh Grabovićeva u ShowBliz-u.

MAJKA MI JE UMRLA NA RUKAMA/Emotivni slom tokom emisije

Gubitak oca jos uvek nije prebolela, a dogodio se kada joj je bilo najteže.

Foto: HypeTV/ShowBLIZ/Dušica Grabović

“LUKAS MI JE REKAO DA SE NIKADA NEĆU UDATI!”
Foto: HypeTV/ShowBLIZ/ Dušica Grabović

Naime, Dušica je ostala bez majke pre oko 12 godina, koja je preminula od najstrašnije bolesti-karcinoma kostiju.

– To je strašno bilo, njeno srce je radilo, a bolest ju je dovela na težinu novorođenčeta. – plakala je Dušica u emisiji.

EMISIJU “SHOWBLIZ” GLEDAJTE SVAKOG PETKA U 21H NA TELEVIZIJI HYPE, KAO I NA YOUTUBE KANALU HYPE TV U LIVE PREMIJERI U 21h.

– I moj otac je isto pao u komu pre smrt, kao mama. Njega ni moj brat blizanac ni ja nismo uspeli da vidimo. Odrasteš kada ostaneš bez oba roditelja, jer više nisi ničije dete.

Foto: HypeTV/ShowBliz/Dušica Grabović

– Moj dečko i ja smo se našli u bolu, jer je i on ostao bez roditelja, pa me razume. – rekla je pevačica kroz suze u emisiji ShowBliz.

“AFERA “PODVOĐENJE DEVOJAKA” MI JE NAMEŠTENA”

Dušica je govorila i o skandaloznim naslovima koji su je pratili, o prostituciji i podvodenju devojaka. Za sve je okrivila jednu ženu, za koju smatra da stoji iza svega.

U premijeri koja će se emitovati u NOVOM TERMINU u petak u 21h na programu Hype televizije i na YT kanalu HypeTV, pogledajte šta je prethodilo njenom padanju u nesvest u toku emisije.

Ispod ovog teksta pogledajte najavu emisije.

Hypetv.rs/ N.A/M.A.

EMISIJU “SHOWBLIZ” GLEDAJTE SVAKOG PETKA U 21H NA TELEVIZIJI HYPE, KAO I NA YOUTUBE KANALU HYPE TV U LIVE PREMIJERI U 21h.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

!!!ANKETA!!!

127
GLASAJTE! KO JE DRUGI VODITELJSKI PAR “IMANJA”?A KO TREĆI?

ANKETA!

GLASAJTE!

IMENA PRVOG VODITELJSKOG PARA SU OBJAVLJENA,

GLASAJTE ŠTA VI MSILITE?

KO JE DRUGI VODITELJSKI PAR,

A KO TREĆI?

Voditelji "Imanja" Foto;Hypetv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner