Background adbanner
calendar

Ponedeljak 17. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Oglasio se RHMZ! Evo kakvo nas vreme očekuje danas MIONINU ČEKA PAKAO SA RODITELJIMA! Nakon rijalitija tek počinje haos, po svaku cenu će ih rastaviti VUČEVIĆ IDE U ATINU: Šest godina od Prespanskog sporazuma, gde je danas Makedonija ZNA SE POBEDNIK RIJALITIJA!? ŠOK DETALJI IZ SPOLJNJEG SVETA! NEKOLIKO DANA PRED FINALE ISPLIVALA ISTINA! Svi detalji o trudnoći Aneli (FOTO) TOTALNI PREOKRET! Pevač više ne izgleda kao pre, odlučio se na nešto totalno drugačije, pa šokirao publiku “OVO NIJE BIO PLAN” Piksi nakon poraza od Engleske se oglasio, otkrio i jednu dobru vest! SKANDALOZAN POTEZ ENGLEZA! Zviždali prilikom intoniranja himne “Bože pravde” (VIDEO) MIONINI RODITELJI PROŽIVLJAJU HOROR?! Nakon završetka rijalitija im tek sledi PAKAO, procurili šokantni detalji! UEFA OVO NIJE TOLERISALA! Pokrenut postupak protiv Albanije, očekuje se ozbiljna kazna SRBIJA POKRADENA?! Mitrović pao u kaznenom prostoru Engleske, evo šta je uradio Orsato! “DAVIO BIH ERMINU PAŠOVIĆ, SMEĆARKA!” Rijaliti učesnik uputio jezive pretnje, voditelj zanemeo od šoka! JANJUŠEVA BAKA LOŠE ZBOG HAOSA U RIJALITIJU! Hitno se oglasila porodica, evo kakva drama se dešava u njihovom domu FILIP KOSTIĆ U SUZAMA! Plakao kao kiša, napustio utakmicu Srbija – Engleska ASMINU NEĆE BITI DOBRO KADA VIDI! Stanija objavila nikad vrelije fotke, kadrovi ostavljaju bez daha! SKANDALOZNA FOTKA ANELI AHMIĆ IZ PROŠLOSTI: Učesnica bi spalila ove scene da može, javnost u neverici (FOTO) SRBIJA GUBI! Engleska brzo povela

„ZANEMELA SAM, NEMAM SNAGE…“ Katarina Živković SLOMLJENA OD BOLA zbog tragedija u Srbiji, uputila izuzetno moćnu PORUKU (FOTO)

Objavio: RHT
12/05/2023 8:00 PM

Nakon tragičnih događaja u Srbiji, svi su još uvek pod snažnim utiskom. Ove vesti pogodile su i pevačicu Katarinu Živković, koja je tek sada smogla snage da se oglasi.

Foto: Printscreen YouTube

Dok se u celom regionu na društvenim mrežama polemiše o stravičnim događajima, Kaća je ovu bol proživljavala sama i nije želela da se upliće u javne rasprave sve do danas kada je smogla snage da se oglasi i otvori dušu.

– Osam dana je prošlo od tragedije u Osnovnoj školi gde su nastradala nedužna deca i čuvar koga su apsolutno svi voleli. Nastradali su jer je na njih pucao njihov drug iz odeljenja, jer eto, tako mu je došlo… Koji ima samo 13 godina. Dete. Deca. Ma odakle mu motiv i ideja da učini tako nešto? Kako se to desilo? Ma zašto? Kako smo došli, uopšte, do toga. Toliko porodica zavijenih u crno koje ne znaju kako dalje. I šta dalje – počela je pevačica koja je postavljala niz pitanja, a zatim se osvrnula na drugo masovno ubistvo.

– Sedam dana je prošlo od masakra u Mladenovcu. Još nastradalih i još više unesrećenih majki, očeva, porodica koje oplakuju svoje ćerke, sinove, unuke, braću i sestre, umesto da slave rođendane i uspehe oni sahranjuju svoje najmlađe i najvoljenije- napisala je Katarina koja je i dalje nema od šoka.

Foto: Printscreen Instagram

– Ja sam zanemela tada, a nema sam i sada i knedla mi u grlu sve vreme stoji. Još uvek nemam snage da se vratim normalnom životu, u šoku sam sve vreme, tužna sam. Jednostavno je tako i saosećam se sa svima koji u ovom momentu prolaze pakao – izjavila je Živkovićeva koja je ovom prilikom izjavila saučešće porodicama nastradilih.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner