Background adbanner
calendar

Petak 19. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
USKORO! Kreću pregovori o minimalcu! A evo kada bi trebalo da se zna iznos nove minimalne cene rada POTEZ DONALDA TRAMPA RASPLAKAO AMERIKU! Ovo niko nije očekivao od njega! (FOTO) PREDSEDNIK DOČEKAO ŠOLCA U PALATI SRBIJA: Počeo Samit o kritičnim sirovinama u Beogradu, učestvuju Vučić, Šolc i Šefčovič DANAS SLAVIMO SVETOG SISOJA VELIKOG! On je zaštitnik dece, zato ako danas padne kiša klinci obavezno treba da urade jednu stvar SPREMITE SE! Objavljene su nominacije za “Emi nagrade”: Serija “Šogun” apsolutni rekorder SPREMITE SE! Stiže zahlađenje, a u ove delove Srbije i OZBILJNO nevreme! “ŠA JE NASEO!” Mia Borisavljević EKSKLUZIVNO ZA HYPE! ISPROZIVALA SARADNIKA ZBOG “UNIŠTENE KARIJERE” – on joj odbrusio, ona ŠOKIRALA DIVNE VESTI IZ DOMA ANE SEVIĆ! Svima osmeh od uveta do uveta, evo o kakvom IZNENAĐENJU je reč! OLAF ŠOLC SLETEO U BEOGRAD! Predsednik Vučić dočekao nemačkog kancelara: “Dobro došli u Beograd!” NEMA VEĆE BRUKE! ĐOKOVIĆ NIJE U TOP 10 SPORTISTA NA SVETU?! Sramna lista objavljena, evo ko je “bolji” od njega MAKRON O POSETI BEOGADU: Planiram da završim pregovore o prodaji “rafala” NADAL PRESTRAVIO NAVIJAČE! Bacio se na zemlju, a onda je OVO zatražio! (VIDEO) NAJLEPŠA SLIKA KOJU ĆETE VIDETI DANAS! Nakon što je SAHRANIO OBA RODITELJA rijaliti učesnik volju za životom našao u SVOM NASLEDNIKU Vučić SUMIRAO POSETU LONDONU: “Moj posao je da zastupam interese svog naroda!” (VIDEO) IMA SE MOŽE SE! RADA MANOJLOVIĆ ULOŽILA BRDO PARA U NOVI BIZNIS! Radi sa sestrom, evo o čemu je reč: “Kupiću i nekretninu, ali…” “MIRNO SPAVAJ” Janjuš objavio sliku POKOJNOG BRATA: Od ovog prizora boli duša (FOTO)

DETALJI UŽASNOG POŽARA NA NOVOM BEOGRADU! Policija pustila devojku samo da uzme mačku iz stana (FOTO)

Objavio: RHT
24/06/2024 12:49 PM

DETALJI UŽASNOG POŽARA!

pozar marsala tolbuhina
Hypetv.rs

Kafić “Prajm” u Maršala Tolbuhina na Novom Beogradu izgoreo je u stravičnom požaru koji je izbio rano jutros.

Vatrena stihija, osim što je progutala ceo lokal, zahvatila je i deo stambenog objekta, gde je većina stanova izgorela.

Međutim, kako se može videti, deveti sprat nije uništen. Popucali su prozori, a prema rečima komšija, i ovde je materijalna šteta u stanu velika.

DETALJI UŽASNOG POŽARA

Gospođe koje žive u blizini su u izjavi za Hype navele kako ništa ne može da se poredi sa materijalnom štetom ljudi čiji su stanovi potpuno izgoreli. Stanovi koji nisu izgoreli moraju da se kreče jer unutra ima oštećenja, a neprijatan miris paljevine će se tu zadržati neko vreme.

Hypetv.rs

Jedan uništeni automobil nalazi se ispred kafića, gde je veliki broj pripadnika policije i vatrogasaca.

Hypetv.rs

Kada je reč o ličnim stvarima stanara, kako saznajemo, neke su nadležni pustili da uzmu neke od ličnih stvari.

Jedna devojka je strahovala za svog kućnog ljubimca, pa joj je policija dopustila da uđe u stan kako bi uzela svoju mačku sa kojom je izašla iz zgrade, kako su nam rekli prisutni.

ŠTA JE UZROK POŽARA?!

I dalje se ne zna šta je tačan uzrok požara. Dok jedni navode da je reč o lošim instalacijama, gospođe koje su porazgovarale sa nama smatraju da plinske boce koje zvanično stižu u zgradu moraju stalno da se proveravaju.

Sa druge strane, kako su preneli mediji, došlo je do ozbiljne svađe i vike u ranim jutarnjim satima. Prema nekim navodima medija, požar je podmetnut. Međutim, policija i dalje vrši uviđaj i tek će se utvrditi o čemu je tačno reč.

Hypetv.rs/V.M.

SVE I SAD! VAŠ HYPE TV!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner