Background adbanner
calendar

Petak 19. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“SVI ZNAJU KAKO JE TEODORA POSTALA POPULARNA! Sigurno ne zbog svog pevanja” Žestoko rešetanje rijaliti učesnika “Džehva, ćerka ti nije svetica!” VUČIĆ I ŠOLC SE OBRAĆAJU U PALATI SRBIJA “Neće se ništa raditi bez pune zaštite ljudi i prirode” (VIDEO) PROBAJTE OBAVEZNO DOMAĆI SOK OD NANE! Osvežava, pojačava imunitet, smiruje glavobolju, a lako se pravi NEMA NIŠTA OD POMIRENJA! MC Stojan i Zorana ekskluzivno za HYPE progovorili: “Nismo zajedno” USKORO! Kreću pregovori o minimalcu! A evo kada bi trebalo da se zna iznos nove minimalne cene rada POTEZ DONALDA TRAMPA RASPLAKAO AMERIKU! Ovo niko nije očekivao od njega! (FOTO) PREDSEDNIK DOČEKAO ŠOLCA U PALATI SRBIJA: Počeo Samit o kritičnim sirovinama u Beogradu, učestvuju Vučić, Šolc i Šefčovič DANAS SLAVIMO SVETOG SISOJA VELIKOG! On je zaštitnik dece, zato ako danas padne kiša klinci obavezno treba da urade jednu stvar SPREMITE SE! Objavljene su nominacije za “Emi nagrade”: Serija “Šogun” apsolutni rekorder SPREMITE SE! Stiže zahlađenje, a u ove delove Srbije i OZBILJNO nevreme! “ŠA JE NASEO!” Mia Borisavljević EKSKLUZIVNO ZA HYPE! ISPROZIVALA SARADNIKA ZBOG “UNIŠTENE KARIJERE” – on joj odbrusio, ona ŠOKIRALA DIVNE VESTI IZ DOMA ANE SEVIĆ! Svima osmeh od uveta do uveta, evo o kakvom IZNENAĐENJU je reč! OLAF ŠOLC SLETEO U BEOGRAD! Predsednik Vučić dočekao nemačkog kancelara: “Dobro došli u Beograd!” NEMA VEĆE BRUKE! ĐOKOVIĆ NIJE U TOP 10 SPORTISTA NA SVETU?! Sramna lista objavljena, evo ko je “bolji” od njega MAKRON O POSETI BEOGADU: Planiram da završim pregovore o prodaji “rafala” NADAL PRESTRAVIO NAVIJAČE! Bacio se na zemlju, a onda je OVO zatražio! (VIDEO)

RETROGRADNI NEPTUN STIŽE 2. JULA: Doneće opšti haos, a ova tri znaka će biti najviše na udaru!

Objavio: RHT
23/06/2024 11:59 PM

Retrogradni Neptun stiže 2. jula

Profimedia

Od 2. jula do 7. decembra Neptun će biti na retrogradnom putovanju, donoseći kreativnu inspiraciju. Na koje znakove će najviše uticati?

Neptun je planeta iluzija, snova i kreativnosti. Na najvišem nivou, povezan je s dubokom, bezuslovnom duhovnom ljubavlju, dok na najnižem može biti povezan s lažima i manipulacijom. Kako Neptun putuje retrogradno od 2. jula do 7. decembra, podstiče nas da podignemo veo i otkrijemo višu istinu. Iluzije, ideje, snovi i želje koje smo možda imali ranije možda više neće odjekivati ili se neće usklađivati s našim trenutnim putem.

Retrogradni Neptun stiže 2. jula

Ako želite da istražite dublje ciklus retrogradnog Neptuna, setite se šta se dešavalo od decembra 2023. (ili čak od aprila 2011.), posebno u oblastima vaše kreativnosti, snova, iluzija, intuicije i potencijalnih obmana.

Tokom ovog retrogradnog perioda, događaji iz tog vremenskog okvira mogu doći do izražaja ili možete dobiti više uvida i odgovora. Treba napomenuti da je energija retrogradnog Neptuna suptilna, pa možda neće biti potpuno jasno šta se dešava.

Profimedia

Kreativne blokade i duhovna putovanja

Kao planeta kreativnosti, mašte i snova, retrogradni Neptun ponekad može izazvati kreativne blokade, ali to je pokušaj ponovnog rođenja naše kreativne vizije. Iako se možemo osećati blokirano ili zaglavljeno u našim kreativnim projektima, kada se Neptunova energija usmeri, možemo doživeti novu kreativnu inspiraciju i ideje koje mogu podići naš rad na viši nivo. Ako se osećate kreativno blokirano, možete iskoristiti ovo vreme za odmor od kreativnih aktivnosti i više se fokusirati na logistiku. Ponekad našim kreativnim procesima treba kontrolna lista i plan, a ovo bi bilo dobro vreme za rad na tome.

Neptun je takođe planeta duhovnosti, pa tokom njegovog retrogradnog putovanja možemo se naći u situaciji da preispitujemo naša duhovna uverenja i ono što smatramo istinitim. Možemo postati otvoreniji za različite ideologije ili druge načine postojanja. Ako smo do sada zaobilazili duhovne aspekte naših života, retrogradni Neptun može doneti te teme na površinu i navesti nas da se s njima suočimo.

Iako će energija biti suptilna za sve, određeni horoskopski znakovi će osetiti uticaj retrogradnog Neptuna intenzivnije.

Photo: Profimedia

Blizanci

Blizanci će tokom Neptunovog retrogradnog ciklusa biti pozvani da preispitaju svoje društvene veštine i način komunikacije. Mogu se suočiti s nejasnoćama i nesporazumima u svojim interakcijama s drugima.

Biće podstaknuti da razmotre iskrenost svojih reči i namera, te da se usredsrede na svoju autentičnost. Kreativnost može biti blokirana, ali ovo je idealno vreme za istraživanje novih ideja i prilagođavanje postojećih projekata. Takođe, suočiće se s pitanjima svoje duhovnosti i tražiće dublje značenje u svakodnevnim situacijama.

Device

Device će osetiti uticaj retrogradnog Neptuna u oblastima povezanim s njihovom svakodnevnom rutinom, zdravljem i služenjem drugima. Retrogradni ciklus može doneti zbunjenost u vezi s ličnim ciljevima i svrhom.

Device će biti pozvane da preispitaju svoje navike i metode rada, te da pronađu ravnotežu između praktičnosti i duhovnosti. Ovo je vreme kada Device mogu otkriti skrivene talente ili interesovanje za kreativne projekte koje su ranije zanemarivale. Takođe, ovo razdoblje može doneti povećanu osetljivost na emocionalne potrebe i podstaći ih na dublje emocionalno isceljenje.

Ribe

Ribe, kao znak kojim vlada Neptun, će ovu retrogradnost osetiti duboko i lično. Retrogradni Neptun može podstaći introspektivno razmišljanje i osećaj nostalgije. Suočiće se s prošlim iluzijama i otkriti kako su njihovi snovi i ideje izgrađeni na temeljima koje je potrebno temeljito preispitati.

Hypetv.rs/E.B.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

Zašto žene biraju uspešne muškarce, a muškarci neuspešne žene? KAKO UKLOPITI LJUBAV I FINANSIJE?

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner