Background adbanner
calendar

Petak 14. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DIŠITE DOK JOŠ IMA SVEŽEG VAZDUHA! Ovi dani doneće nam temperature i iznad 35 stepeni TIGRASTI KOMARCI SE SAMO KOTE! Ujedaju tokom celog dana, a zaraženi prenose OVAJ opasan virus! DNEVNI HOROSKOP ZA 14. jun! Lava čeka veliki uspeh, a OVAJ ZNAK muku muči sa uzavrelim strastima u vezi SA LISICAMA NA RUKAMA I NOGAMA! Optuženi za TROSTRUKO UBISTVO u Knjaževcu doveden u Više javno tužilaštvo ŠOK POTEZ PEVAČA! Lazić odveo decu iz Srbije! Za sedam dana iskeširao 10.000 evra?! (FOTO) OTKAZANA BORBA DECENIJE! Iz UFC-a saopštili da neće biti meča između MEKGREGORA I ČENDLERA AMBASADOR ČEŠKE KOD VUČIĆA U OPROŠTAJNOJ POSETI: Uputio poziv češkom predsedniku Pavlu da poseti Srbiju! PREVARE U TAKMIČENJU “Nikad nije kasno”! Sve razotkrila Švajcarska NTH medija! Preminuo čuveni crnogorski fudbaler VUČIĆ SE SASTAO SA NEMAČKIM IZASLANIKOM: Još jedan direktan razgovor o neispunjenim dogovorima iz dijaloga Beograda i Prištine! OD OVE VESTI KURTIJU ĆE POZLITI: Na čelo Evrope dolazi čovek koji ne priznaje Kosovo? ČETVRTI ZEMLJOTRES ZA 11 DANA: Ponovo se treslo tlo u Jagodini, ali i u ovom gradu Piksi i “orlovi” dobili hit pesmu pred Evropsko prvenstvo (VIDEO) TUŽNIH ŠEST MESECI! Janjuševa porodica zavijena u crno, a evo i kada je pomen u Prijepolju STIŽE PUN MESEC U JARCU! Jer 22. jun je ključan datum – 4 znaka neka se spreme za velike promene Olimpia Milano odbranila titulu šampiona Italije

UŽAS, STRAH, CIKA I VRIŠTANJE SA SPLAVA KOJI JE NOĆAS POTONUO: Ludilo u Srba – Dok splav tone, trubači sviraju! (VIDEO)

Objavio: RHT
01/01/2023 11:30 PM

BEŽI DOK SI ŽIV I ZDRAV, POTOPIĆU OVAJ SPLAV – Stojina pesma obeležila novogodišnju veče.

Prva ružnija vest koja je pogodila Beograd jeste da je jedan prestonički splav potonuo, zbog prenatrpanosti ljudima.

I dok su se gosti u novogodišnjim toaletama spasavali, vikali, cikali, bežali u strahu, muzičari su nastavili da sviraju, kuražno, jer nije ovo “Titanik”.

Ljudi su pokušavali da izađu pa su preskakali jedni preko drugih, nije bilo uputstva od obezbeđenja. Došlo je do sukoba obezbeđenja sa gostima, kako saznajemo.

Navodno nema povređenih, osim dve devojke koje su u stampedu zadobile lake telesne povrede, jer su pale u tom ludilu.

Deset vatrogasaca je izašlo na teren i evakuisalo ljude.

Stojina pesma “Potopiću ovaj splav” obznanila je ovaj događaj, isto kao i Severinin “Sneg u maju”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner