Background adbanner
calendar

Sreda 24. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
BARBARA BOBAK PODRŽALA DESINGERICU! Pevačica otkrila da bi otišla na nastup repera! CITY HYPE! Ema Radujko ISKRENO o Breskvici! Rasta priznao da ne sluša Desingericu! (VIDEO) HITNO SE OGLASILA ALEKSANDRA SUBOTIĆ! Ovo više neće tolerisati: “I vi biste imali silikone, ali nemate para!” “ODLUČILA SAM DA SE RASTANEMO…” Goca Tržan ne može više da ćuti, potvrdila sve javno! OVAJ KUĆNI APARAT UVEK ISKLJUČITE IZ UTIKAČA: Troši struju neverovatno čak i kada ga ne koristite EKSKLUZIVNO OGLAŠAVANJE LEPOG MIĆE! Samo jedno poručio Asminu Durdžiću, zbog čega će izgoreti od besa STANISLAV KROFAK OBJAVIO CENOVNIK SVOJIH USLUGA: Od 90 do 150 evra! Evo šta sve nudi TIK-TAK! JOŠ 20 DANA! Saša Mirković najavio POČETAK SEZONE RIJALITIJA “IMANJE” Ekskluzivni kadrovi! (VIDEO) OD “PAČETA” DO “LUTKE”!? Katarina Grujić se transformisala! Totalni remont! Novi izgled nakon estetskih zahteva (FOTO) DRAMA NA SVETOJ GORI! Velike policijse snage Grčke pokušavaju da sprovedu akciju iseljenja monaha! Oni se opiru ANELI PROGOVORILA O DROGIRANJU: “Probala sam belo…” ŠOK POTEZ ANITE STANOJLOVIĆ! Anđelu neće biti dobro, presekla i donela odluku, sve javno objavila (FOTO) EXPO 2027 U PARIZU! Beograd i Srbija predstaviće se kao domaćini Specijalizovane izložbe tokom OI u okviru Srpske kuće HAOS! “DOK CAR GIFTA, JA KUPUJEM STANOVE!” Maja Marinković urnisala bivšeg “Filip je PROŠLOST i neću mu dati reklamu preko mog imena!” “Ivan i Jelena će se pomiriti?!” EKSKLUZIVNO! Ana Ćurčić RASKRINKALA Marinkoviće! (VIDEO) SEKA ALEKSIĆ BESNA KAO RIS:”Da li je moguće da niste pomislili da neke porodice ne mogu sebi da priušte hotele sa 5 i 15 zvezdica”

ANĐELA ŠPARAVALO NASRNULA NA MILJANU: Lom i haos u rijalitiju, obezbeđenje ih opkolilo (FOTO)

Objavio: RHT
13/06/2024 11:18 PM

Anđela nasrnula na Miljanu

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

Tokom današnjeg izdanja emisije “Pitanja gledalaca” došlo je do žestokog sukoba između Bojane Pavlović i Miljane Kulić, koji je izazvao pravu buru reakcija među gledaocima. Na kratkoj pauzi za reklame, Anđela Šparavalo je otvoreno iznela svoje nezadovoljstvo prema Miljani i optužila je za krađu njenih ličnih stvari.

Svađu su najpre započeka Bojana i Miljana, da bi se Anđela umešala kasnije i skočila na cimerku, zbog čega je Veliki šef hitno reagovao i poslao pripadnike obezbeđenja u Belu kuću, kako bi sprečili da karambol eskalira u fizički okršaj, što je strogo zabranjeno.

Anđela nasrnula na Miljanu

-Ti si ukrala stvari, svaki dan na tebi viđam svoju stvar – rekla je Bojana.

-Ne, to nije tačno, majka mi je poslala – rekla je Miljana.

 Kako onda nosiš njeno?! Ma*š, bre, lažovčino jedna – uzvratila je Pavlovićeva, a zatim se Šparavalo ubacila u sukob i napravila haos u pušionici.

– Ja ti kažem, vrati moje stvari – vikala je Anđela.

– Skloni mi se štroklo smrdljiva, sve stvari ti smrde – rekla je Miljana.

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official

– Klošarko jedna, sve ćeš da mi vratiš, izvrnuću ti sve – urlala je Anđela.

– Nemoj da me napadaš, sklonite se od mene klošari – brecnula se Miljana.

– 20 trenerki mi nema, jedna košta 30.000 budaletino jedna… To je moje – drala se Šparavalo.

– Ne, nije tvoje, meni je mama iznela ovaj kombinezon – rekla je Miljana.

Hypetv.rs/E.B.

PROČITAJTE JOŠ:

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

VE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner