Background adbanner
calendar

Sreda 24. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
EKSKLUZIVNO OGLAŠAVANJE LEPOG MIĆE! Samo jedno poručio Asminu Durdžiću, zbog čega će izgoreti od besa STANISLAV KROFAK OBJAVIO CENOVNIK SVOJIH USLUGA: Od 90 do 150 evra! Evo šta sve nudi TIK-TAK! JOŠ 20 DANA! Saša Mirković najavio POČETAK SEZONE RIJALITIJA “IMANJE” Ekskluzivni kadrovi! (VIDEO) OD “PAČETA” DO “LUTKE”!? Katarina Grujić se transformisala! Totalni remont! Novi izgled nakon estetskih zahteva (FOTO) DRAMA NA SVETOJ GORI! Velike policijse snage Grčke pokušavaju da sprovedu akciju iseljenja monaha! Oni se opiru ANELI PROGOVORILA O DROGIRANJU: “Probala sam belo…” ŠOK POTEZ ANITE STANOJLOVIĆ! Anđelu neće biti dobro, presekla i donela odluku, sve javno objavila (FOTO) EXPO 2027 U PARIZU! Beograd i Srbija predstaviće se kao domaćini Specijalizovane izložbe tokom OI u okviru Srpske kuće HAOS! “DOK CAR GIFTA, JA KUPUJEM STANOVE!” Maja Marinković urnisala bivšeg “Filip je PROŠLOST i neću mu dati reklamu preko mog imena!” “Ivan i Jelena će se pomiriti?!” EKSKLUZIVNO! Ana Ćurčić RASKRINKALA Marinkoviće! (VIDEO) SEKA ALEKSIĆ BESNA KAO RIS:”Da li je moguće da niste pomislili da neke porodice ne mogu sebi da priušte hotele sa 5 i 15 zvezdica” SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA! Lepi Mića i Asmin Durdžić zaratili na krv i nož! U sve umešana i policija “NEKA KAŽE GDE ĆE BITI I GLEDAJTE P*RNOGRAFIJU ASFALTA” Kristijan uzvraća Caru koji ga je pozvao na SUOČAVANJE STANISLAV KROFAK IDE NA OPERACIJU?! Maja Marinković otkrila sve detalje ANELI NAKON IZLASKA IZ RIJALITIJA PROGOVORILA O STANIJI I ASMINU! Starleta otvorila dušu:”Sita i ja samo jedan video pogledale, smejale smo se do jutra” OPROŠTAJNA POSETA! Vučić primio ambasadore Kanade i Švajcarske (FOTO)

STIŽE PUN MESEC U JARCU! Jer 22. jun je ključan datum – 4 znaka neka se spreme za velike promene

Objavio: RHT
14/06/2024 10:15 AM

Stiže pun mesec u Jarcu!

Pun Mesec očekuje nas u zemljanom znaku Jarca 22. juna i astrolozi ga nazivaju još i “Mesec jagode”. Ovaj astrološki aspekt imaće uticaj na sve znakove Zodijaka, a posebno na Jarčeve, Ovnove, Vage i Rakove.

foto: printscreen/pinterest

Ovogodišnji pun Mesec jagoda biće u Jarcu, desetom horoskopskom znaku. Kako je Jarac povezan sa napornim radom, ambicijom i disciplinom, za ovaj pun Mesec se kaže da je vreme za fokusiranje na karijeru i lične aspiracije. Možda ćete osetiti pojačan osećaj odgovornosti i produktivnosti prema svojim ciljevima, ambicijama i celokupnom životnom putu. Priliv energije Jarca pomoći će vam da ostanete prizemljeni i fokusirani, omogućavajući vam da preduzmete praktične korake ka postizanju ciljeva.

Takođe, važno je napomenuti da će planetarni vladar Jarca, Saturn, biti retrogradan u Ribama nekoliko dana kasnije, što će ovaj pun Mesec jagode učiniti moćnim vremenom za razmatranje kako možemo da preuzmemo zreliji i odgovorniji pristup svom životu.

Mesec jagode

U nekim duhovnim tradicijama, Mesec jagode se vidi kao simbol ljubavi i prosperiteta. Vreme je da uživamo u slatkoći života i povežemo se sa ljubavlju i obiljem koji nas okružuje. Pošto su jagode povezane sa srčanom čakrom, ovaj pun Mesec može da vas podstakne da izrazite više saosećanja prema sebi i drugima dok aktivno sledite svoje planove. Bilo da ga vidite kao vreme proslave, razmišljanja ili transformacije, snažan je podsetnik da smo svi deo nečega većeg od nas samih.

Pun Mesec u Jarcu najviše će osetiti Jarčevi, Ovan, Rakovi i Vage.

Stiže pun mesec u Jarcu!

JARAC

Vreme je da preispitate svoje životne prioritete. Savet je da ne donosite odluke u afektu.

RAK

Ukoliko ste u braku, očekuje vas kriza. Takođe, dugogodišnje poslovno partnerstvo će biti na testu izdržljivosti.

VAGA

Očekuju vas porodični problemi ili mogućnost preseljenja. Imaćete komplikacije oko stana i jednog člana porodice.

OVAN

Pred vama je period koji donosi velike promene na poslu. To može da uslovi promenu posla ili same pozicije na radnom mestu.

Hypetv.rs/informer/J.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner