Background adbanner
calendar

Nedelja 23. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OVO JE JELOVNIK JELENE KARLEUŠE! Pevačica je uz pomoć ove dijete liniju dovela do savršenstva! ZLATO I LUKSUZ NA SVAKOM ĆOŠKU! Evo kako izgleda kuća Goce Božinovske, detalji ostavljaju bez teksta! (FOTO) IZBIO POŽAR U KBC “DRAGIŠA MIŠOVIĆ” Hitna reakcija, 14 vatrogasaca sa pet vozila na licu mesta! EVO ZAŠTO JE FEĐI ZABRANJEN ULAZAK U SRBIJU! U kompjuteru mu našli nešto, a zbog ovoga mu uručena odluka o odbijanju! SLEDI DISKVALIFIKACIJA MAJE MARINKOVIĆ PRED FINALE?! Prekršila strogo pravilo, nastavila po svom i nakon što je opomenuta! KATARINA GRUJIĆ PAKUJE KOFERE I ODLAZI! Pevačica u provokativnoj kombinaciji na slavlju kod Maje Berović, a evo gde će provesti leto! “JOŠ UVEK NIJE DOBIO POKLON, NEMA POTREBE ZA LUKSUZOM” Maja Berović progovorila o sinu, a onda otkrila da joj fali ova osoba! “MI SMO NA NJOJ VEŽBALI KAO NA STAROJ PONIKI” Filip Car nikad brutalniji prema NEMORALNIM DEVOJKAMA UDALA SE INFLUENSERKA NAĐA STANOJEVIĆ! Partner ju je zaprosio prošle godine na vrhu sveta, a sada mu tajno izgovorila sudbonosno “DA” (FOTO) PRIVEDENOM GLUMCU ZABRANJEN ULAZAK U SRBIJU! Biće deportovan u Sarajevo, hitno se oglasio njegov advokat! PREDSEDNIK SUMIRAO PRETHODNU NEDELJU: Potrebni su nam sva snaga, mudrost i jedinstvo MARKO NIKOLIĆ SE NA VIDOVDAN OPRAŠTA OD BOKSA: Oproštajni meč na Kalemegdanu biće HUMANITARNOG karaktera UHAPŠEN GLUMAC FEĐA ŠTUKAN! Priveden na aerodromu “Nikola Tesla”, evo šta je pronađeno! HYPETV PROGRAM ZA PONEDELJAK 24. JUN 2024! Ekskluzivno u “D-CAST-u” ispovest Ljube Pantović kod Dejana Dragojevića! MAJA BEROVIĆ ORGANIZOVALA GALA SLAVLJE POVODOM KRŠTENJA SINA: Evo ko je od javnih ličnosti došao među prvima, a oni su privukli veliku pažnju prisutnih! (FOTO) IZVRŠEN NOVI TERORISTIČKI NAPAD U RUSIJI! Ubijen policajac, osumnjičeni još uvek u bekstvu! (VIDEO)

SUKOB BIVŠE ZADRUGARKE I OSMANA KARIĆA SE NASTAVLJA: Otkrio koliko će para zaraditi ako uđe u Elitu!

Objavio: RHT
25/08/2023 1:23 PM

“Ana me je toliko davila da mi je vrat poplaveo”

Foto: Printscreen YouTube

Osman Karić i njegova Kristina dobili su od televizije Pink ponudu koja se ne odbija. Oni bi mogli da se pojave kao učesnici “Elite”, a Osman je otkrio kolika je cifra dovoljna za njegov ulazak.

– Kad se radi o ulasku u rijaliti, cifra mi je već ponuđena. Mogu reći da bi se mnogi stari, a i novi zadrugari začudili koliko je visoka. Objasniću slikovito, ako su oni dobijali nadmorsku visinu Avale, Tare i Zlatibora, Kristina i ja smo dobili nadmorsku visinu Jahorine. E, sad sami prosudite kolika je to suma – započeo je Osman za “Svet”, pa otkrio da li će ulazak poremetiti njegov odnos sa Kristinom:

– Što se tiče straha od ulaska i narušavanje našeg braka, verujte mi da smo mi u životu preživeli takve cunamije i oluje, da bi nam rijaliti bio melem na ranu. Naš brak je toliko jak, da nas samo smrt može rastaviti. I to na neko vreme – istakao je Karić.

Foto: Printscreen Instagram

Osman je otkrio kako njegov sin Stefan reaguje na ovo.

– Stefan se jednostavno ne meša, skoro pa je ravnodušan. Ali ipak mislim da više nije za to da uđemo, nego što jeste – rekao je Karić.

Otkrio je i sa kim ne bi voleo da deli prostor, kao i kako reaguje na to što će njegova bivša snaja Ivana Šopić voditi emisije.

– Kada bih ušao u Elitu, niko bi ne bi smetao. Ja sam druželjubiv čovek i svima bih pružio šansu za druženje. Nisam neko ko može da mrzi, iako ljudi možda misle da je tako zbog mojih izjava i kritika koje upućujem nekim rijaliti igračima. Jednostavno, ja samo otkrivam njihove namere i uvek sam korak ispred. Volim ljude i poštjem ih sve dok me neko ne ugrozi, a onda od anđela dobiju đavola. Dajem srce, ali srce i uzimam. Naravno da bi mi bila čast da Ivana bude za crnim stolom kao voditeljka. Ja protiv te devojke, a predivne voditeljke, nemam ništa loše da kažem. Samo reči hvale. Ako možete da nađete moje prvo pojavljivanje na televiziji Pink u “Zadruzi 3”, kada sam kao otac zastupao u Stefana, tada sam već kada niko nije sanjao, rekao Dušici Jakovljević da će Ivana biti voditeljka na Pinku. Dušica samo što nije rekla, a možda je pomislila: “Daj, čoveče, ne bulazni”. Ipak sam buio u pravo, kao i mnogo puta pre.

Osman je, između ostalog progovorio i o Ani Ćurčić. Ona ga je optužila da je iskao audio-snimak njihovog razgovora.

– Ane se sećam, ali nešto kao kroz maglu, videli smo se u jednom kafiću, bilo je to lepo veče i druženje. Ništa ja nisam sekao u skorije vreme, sem drveta breze u svom dvorištu. Ja sam samo skratio razgovor, toliko me je davila u njemu, da mi je vrat poplaveo. Pa njen cilj samo ona zna, a da sad tuži čoveka, tj. Zvezdana, koga i dalje voli, samo iz osvete, to meni nije realno – ispričao je Karić za gorepomenuti list.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/alo.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner