Background adbanner
calendar

Sreda 24. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“ODLUČILA SAM DA SE RASTANEMO…” Goca Tržan ne može više da ćuti, potvrdila sve javno! OVAJ KUĆNI APARAT UVEK ISKLJUČITE IZ UTIKAČA: Troši struju neverovatno čak i kada ga ne koristite EKSKLUZIVNO OGLAŠAVANJE LEPOG MIĆE! Samo jedno poručio Asminu Durdžiću, zbog čega će izgoreti od besa STANISLAV KROFAK OBJAVIO CENOVNIK SVOJIH USLUGA: Od 90 do 150 evra! Evo šta sve nudi TIK-TAK! JOŠ 20 DANA! Saša Mirković najavio POČETAK SEZONE RIJALITIJA “IMANJE” Ekskluzivni kadrovi! (VIDEO) OD “PAČETA” DO “LUTKE”!? Katarina Grujić se transformisala! Totalni remont! Novi izgled nakon estetskih zahteva (FOTO) DRAMA NA SVETOJ GORI! Velike policijse snage Grčke pokušavaju da sprovedu akciju iseljenja monaha! Oni se opiru ANELI PROGOVORILA O DROGIRANJU: “Probala sam belo…” ŠOK POTEZ ANITE STANOJLOVIĆ! Anđelu neće biti dobro, presekla i donela odluku, sve javno objavila (FOTO) EXPO 2027 U PARIZU! Beograd i Srbija predstaviće se kao domaćini Specijalizovane izložbe tokom OI u okviru Srpske kuće HAOS! “DOK CAR GIFTA, JA KUPUJEM STANOVE!” Maja Marinković urnisala bivšeg “Filip je PROŠLOST i neću mu dati reklamu preko mog imena!” “Ivan i Jelena će se pomiriti?!” EKSKLUZIVNO! Ana Ćurčić RASKRINKALA Marinkoviće! (VIDEO) SEKA ALEKSIĆ BESNA KAO RIS:”Da li je moguće da niste pomislili da neke porodice ne mogu sebi da priušte hotele sa 5 i 15 zvezdica” SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA! Lepi Mića i Asmin Durdžić zaratili na krv i nož! U sve umešana i policija “NEKA KAŽE GDE ĆE BITI I GLEDAJTE P*RNOGRAFIJU ASFALTA” Kristijan uzvraća Caru koji ga je pozvao na SUOČAVANJE STANISLAV KROFAK IDE NA OPERACIJU?! Maja Marinković otkrila sve detalje

“ALEKSANDRA I JA ĆEMO SE VENČATI! Ona je LJUBAV MOG ŽIVOTA” Filip Car otkrio: “Želim moju porodicu na okupu”

Objavio: RHT
23/06/2024 8:00 AM

“Aleksandra i ja ćemo se venčati”

U novom ekskluzivnom izdanju emisije ShowBliz, koja se emituje PETKOM U 21H autorki i voditeljki Miljane i Nevene Arsićbliznakinje Arsić  ugostio je Filip Car Crikvenici.

Aleksandra i ja ćemo se venčati
Foto:ATA images/Instagram printscreen/filip_car_cappo/ShowBLIZ

Bliznakinje je zanimalo u kakvom je odnosu sa Aleksandrom Nikolić budući da su mnoge spekulacije kružile da nisu u dobrim odnosima.
Podsetimo, Aleksandra se pre dva meseca porodila i rodila ćerku Leonu.

Foto:Hypetv/Showbliz

Fali još taj jedan papir. Mi smo država “još jedan papir” da bi mala dobila prebivalište prvo u Srbiji, pa onda i ovde. Postalo mi je nepodnošljivo da je gledam preko video poziva. Aleksandra i ja smo stalno u kontaktu oko nje. Normalno. Živim za to da moja ćerka bude u mojim rukama i moja porodica u mojoj kući”., govorio je Car a potom je Miljanu i Nevenu zanimalo kada smo već kod papira da li planira venčanje sa Aleksandrom:

Znate kako. Meni je to nebitno. Ispunjenje ženi želje. To venčanje, ples, kao plešeš, meni je to p*derski. Nismo govorili o tome iskreno. Prioritet nam je Leona. Sve nam je u odnosu na nju. Ali sam siguran da će u jednom trenutku doći i do toga. To je normalno i lrirodno za ljude koji imaju dete i žive zajedno. A i olakšava mnoge stvari.”, rekao je Filip u emisiji “SHOWBLIZ”.

ALEKSANDRA JE MOJA NAJVEĆA LJUBAV

Car je otkrio i da je Aleks njegova najveća ljubav, ne samo u rijalitiju veći u životu:

To je žena koja je meni rodila ćerkicu. Ona je i pre nego što smo saznali da je trudna bila spremna da promeni svoj život zbog mene i preseli se ovde. Aleksandra je ljubav mog života. Ne samo u rijalitiju nego i u životu. Mnogo toga smo prošli zajedno”., rekao je Car.

CELU EMISIJU “SHOWBLIZ” iz CRIKVENICE POGLEDAJTE U VIDEU ISPOD TEKSTA:


PRIJAVITE SE ZA NAJVEĆI RIJALITI NA BALKANU I U REGIONU “IMANJE”

Prijave slati na imanje@hypeproduction.net

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Hypetv.rs/M.A./N.A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner