Background adbanner
calendar

Sreda 24. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OVAJ KUĆNI APARAT UVEK ISKLJUČITE IZ UTIKAČA: Troši struju neverovatno čak i kada ga ne koristite EKSKLUZIVNO OGLAŠAVANJE LEPOG MIĆE! Samo jedno poručio Asminu Durdžiću, zbog čega će izgoreti od besa STANISLAV KROFAK OBJAVIO CENOVNIK SVOJIH USLUGA: Od 90 do 150 evra! Evo šta sve nudi TIK-TAK! JOŠ 20 DANA! Saša Mirković najavio POČETAK SEZONE RIJALITIJA “IMANJE” Ekskluzivni kadrovi! (VIDEO) OD “PAČETA” DO “LUTKE”!? Katarina Grujić se transformisala! Totalni remont! Novi izgled nakon estetskih zahteva (FOTO) DRAMA NA SVETOJ GORI! Velike policijse snage Grčke pokušavaju da sprovedu akciju iseljenja monaha! Oni se opiru ANELI PROGOVORILA O DROGIRANJU: “Probala sam belo…” ŠOK POTEZ ANITE STANOJLOVIĆ! Anđelu neće biti dobro, presekla i donela odluku, sve javno objavila (FOTO) EXPO 2027 U PARIZU! Beograd i Srbija predstaviće se kao domaćini Specijalizovane izložbe tokom OI u okviru Srpske kuće HAOS! “DOK CAR GIFTA, JA KUPUJEM STANOVE!” Maja Marinković urnisala bivšeg “Filip je PROŠLOST i neću mu dati reklamu preko mog imena!” “Ivan i Jelena će se pomiriti?!” EKSKLUZIVNO! Ana Ćurčić RASKRINKALA Marinkoviće! (VIDEO) SEKA ALEKSIĆ BESNA KAO RIS:”Da li je moguće da niste pomislili da neke porodice ne mogu sebi da priušte hotele sa 5 i 15 zvezdica” SKANDAL NEVIĐENIH RAZMERA! Lepi Mića i Asmin Durdžić zaratili na krv i nož! U sve umešana i policija “NEKA KAŽE GDE ĆE BITI I GLEDAJTE P*RNOGRAFIJU ASFALTA” Kristijan uzvraća Caru koji ga je pozvao na SUOČAVANJE STANISLAV KROFAK IDE NA OPERACIJU?! Maja Marinković otkrila sve detalje ANELI NAKON IZLASKA IZ RIJALITIJA PROGOVORILA O STANIJI I ASMINU! Starleta otvorila dušu:”Sita i ja samo jedan video pogledale, smejale smo se do jutra”

“ALEKSANDRA I JA SMO PROŠLI KROZ GOLGOTU!” Ekskluzivno gostovanje Filipa Cara “Ni njena, ni moja prošlost nije savršena”

Objavio: RHT
23/06/2024 1:01 PM

“ALEKSANDRA I JA SMO PROŠLI KROZ GOLGOTU!”

Bliznakinje voditeljke Miljana i Nevena Arsić su odlučile da iznenade mnoge gledaoce HypeTV koji su tražili gostovanje Filipa Cara u ShowBLIZ emisiji.

“ALEKSANDRA I JA SMO PROŠLI KROZ GOLGOTU!”
Foto: HypeTV/SHOWBLIZ/Filip Car

Kako je Filip bio sprečen da dođe u studio, one su otišle kod njega u njegovu rodnu Crikvenicu.

EMISIJU “SHOWBLIZ” GLEDAJTE SVAKOG PETKA U 21H NA TELEVIZIJI HYPE, KAO I NA YOUTUBE KANALU HYPE TV U LIVE PREMIJERI U 21h

Filip je otkrio da se povukao iz medija zbog dolaska ćerkice na svet, a da je mnogo toga prećutao kako bi Aleksandrina trudnoća prošla bezbrižno.

Foto: HypeTV/ShowBLIZ/Filip Car, Bliznakinje Arsić
Foto: HypeTV/ShowBLIZ/Filip Car, Bliznakinje Arsić

Bliznakinje je zanimalo u kakvom je odnosu sa Aleksandrom Nikolić budući da su mnoge spekulacije kružile da nisu u dobrim odnosima. 

“ALEKSANDRA I JA SMO PROŠLI KROZ GOLGOTU!”

Car je otkrio i da je Aleks njegova najveća ljubav, ne samo u rijalitiju veći u životu:

Foto:Hypetv/Showbliz

Foto:Hypetv/Showbliz

Foto:Hypetv/Showbliz

EMISIJU “SHOWBLIZ” GLEDAJTE SVAKOG PETKA U 21H NA TELEVIZIJI HYPE, KAO I NA YOUTUBE KANALU HYPE TV U LIVE PREMIJERI U 21h

To je žena koja je meni rodila ćerkicu. Ona je i pre nego što smo saznali da je trudna bila spremna da promeni svoj život zbog mene i preseli se ovde. Aleksandra je ljubav mog života. Ne samo u rijalitiju nego i u životu. Mnogo toga smo prošli zajedno. – rekao je Car.

– Aleksandra i ja smo prošli kroz golgotu. Jedno drugom smo priredili golgotu. Ni moja, a ni njena prošlost nije bila savršena. Svi mi imamo nešto na šta nismo ponosni.

Filip Car Leona Foto:Instagram printscreen Filipcarcappo

Filip Car Leona Foto:Instagram printscreen Filipcarcappo

Filip Car Leona Foto:Instagram printscreen Filipcarcappo

– Ja nisam verovao kada mi je Miki Đuričić rekao da će me dete promeniti. Ne mogu da vam opišem koliko me je Leona promenila. Ni ja ne mogu da verujem kako je to moguće. – priča Filip Car u emisiji ShowBLIZ specijal.

CELU EMISIJU “SHOWBLIZ” iz CRIKVENICE POGLEDAJTE U VIDEU ISPOD TEKSTA:

PRIJAVITE SE ZA NAJVEĆI RIJALITI NA BALKANU I U REGIONU “IMANJE”

Prijave slati na imanje@hypeproduction.net

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Hypetv.rs/N.A/M.A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner