Background adbanner
calendar

Utorak 18. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DRAGANA MIRKOVIĆ PRIZNALA ŠTA SU JE DECA PITALA U TOKU RAZVODA: Nije želela više da krije, evo šta se desilo REČI LJUBOMIRA BANDOVIĆA ĆE SE PAMTITI: Čovek na kraju ima samo sebe! Kada postanete celina spremni ste i za drugoga! PORODIČNI RAT U PUNOM JEKU! Otac Nenada Aleksića Ša BRUTALNO odgovorio na PROZIVKE majke Mione Jovanović! SKANDAL! “TO NEĆE ISPASTI NA DOBRO!” Darko Lazić van sebe od besa nakon što je Dragan ponovo potvrdio da se oženio njegovom majkom! ANELI AHMIĆ SE GUŠI U SUZAMA! Definitivno odlučila i pred svima otkrila šta će uraditi sa bebom, Janjuš se drži za glavu! OTKRIVENO ZBOG ČEGA JE MC STOJAN PRIVEDEN TREĆI PUT! Evo šta se desilo na graničnom prelazu, oglasili se iz policije! VUČEVIĆ: Srbija posvećena EU putu, najteže pitanje Kosova i Metohije “BIVŠI MUŽ JE BIO BIVŠI JOŠ NA POČETKU” Gastozova sestra šokirala priznanjem o razvodu: “Njemu je trebala seljančica” (VIDEO) SKANDAL! Nakon što je Aneli priznala da mu je oprostila prevaru, Asmin se odlučio na ŠOKANTAN POTEZ: Stanija će biti na ivici suza EKSKLUZIVNO! Ljubomir Bandović otvorio dušu: Ko ne ume sa 50 dinara, ni 50 miliona mu neće pomoći! “NEPRIJATNO JE BITI NJEGOVA SESTRA!” Tanja OTVORILA DUŠU u “D-Cast-u”, progovorila o polubratu Gastozzu, evo u kom je ON STANJU! “PONOSAN SAM ŠTO SAM TVOJ NASLEDNIK” Prvo javno oglašavanje sina Zokija Šumadinca: Ostavio srceparajuću poruku! (FOTO) ANELI NAPRAVILA HAOS U RIJALITIJU! Skočila na učesnicu, obezbeđenje munjevito uletelo, neviđeni karambol TRUDNA ANELI HITNO NAPUSTILA RIJALITI! Zdravstveno stanje joj se NAGLO POGORŠALO, povlači se iz javnog života?! ŠOK! SADA JE I ZVANIČNO! Crvena Zvezda i Partizan igraju Evroligu naredne sezone, objavilo je takmičenje! FILIP KOSTIĆ SUTRA IDE NA SNIMANJE! Evo koja je tačno povreda u pitanju iskusnog krila “Orlova”!

Stanija nikad iskrenija o svojim počecima, hejterima i tužbama “Sve sam ih dobila na sudu! Nisu mogli da me obrlate sa dvadeset ne mogu sigurno ni sa trideset “

Objavio: RHT
16/07/2023 4:53 PM

Stanija Dobrojević je postala poznata javnosti pre više od 10 godina, kada su tabloidi izveštavali o njenoj vezi sa fudbalerom Gojkom Kačarom.

Foto: Printscreen Instagram

Nakon toga, gledali smo je na Farmi, potom u Zadruzi, a čak se oprobala i kao pevačica. Svojim učešćem u rijalitijima stekla je veliku popularnost, prikupila brojne simpatije jer je kako kaže, pokazala da se može izgledati dobro, biti obrazovan i raditi u 21. veku.

Kada se prvi put prijavila za rijaliti, nije razmišljala o novcu, ali danas najviše zarađuje upravo od ovog posla.

Foto: Printscreen Instagram

– Našla sam se nespremna u prvom rijalitiju. Sve je bilo pompezno, mediji su samo o tome pisali, našla sam se u žiži interesovanja i tada nisam razmišljala o zaradi. E sada, kada imam status u tom rijalitiju, sada idem zbog honorara, a poslednja dva učešća su mi obezbedila ovaj lep stan, rekla je Stanija u jednoj emisiji, pa dodala da to ipak ne može svako:

– Mnogi dođu da učestvuju bez honorara da bi postali popularni, da im bude odskočna daska. Ako se dobro kotiraš, sledeće godine dobiješ honorar, pa te publika prihvati, pa ako televizija zaradi od tebe… Znači sve to ide nekako uzajamo i sve je povezano.

Foto: Printscreen Instagram

Na početku karijere mnogi su je povezivali sa prostitucijom, iako se razlikovala od drugih starleta. Umesto raskošnih i brendiranih stvari, fokusirala se na rad i zaradu, te novac koristila za korisne stvari i običnu, pristupačnu garderobu.

– Prostitucija je ranije bila povezana sa celim šoubiznisom, a sada je nekako vezuju za starlete. Starlete u Americi su atraktivne devojke koje nemaju zanimanje već se bave svačim po malo. Rijaliti, filmovi, reklame, modeling… I ja sam to donela ovde. Vidite, mene sa 20 godina nije mogao da obrlati neki stariji čika za brendiranu torbicu, jer sam ja to sebi mogla da kupim. A i nikad me nisu zanimali stariji, samo mojih godina i mlađi. Pa kad sa 20 nisu mogli da me obrlate ne mogu sigurno sa trideset i kusur, rekla je Dobrojevićeva.

Foto: ATA Images

Sve one koji su je bez osnova povezivali s prostitucijom i sličnim poslovima, je tužila, i sada, prvi put, starleta je otkrila koliko slučajeva je dobila na sudu.

– Sve tužbe na sudu sam dobila i protiv Soraje i protiv raznoraznih. Mislite da me je iko pitao da li sam dobila tužbe? Naravno da ne. Ali barem je istina izašla na videlo – izjavila je ona.

BONUS VIDEO:

(Hypetv.rs/Kurir.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner