Background adbanner
Background adbanner

SPAVALA SAM SA 200 MUŠKARACA: Poznata glumica priznala ovo godinama kasnije!

Objavio: RHT
05/08/2022 10:30 PM

Američka glumica Dženifer Kulidž (60), proslavila se ulogom u prvom nastavku serijala “Američka pita”. Uloga Dženi Stifler, tvrd, jako je uticala na njen seksualni život. Kako je priznala za medije, zbog uloge Stiflerove mame dobila je pažnju mnogih ljubavnika.

FOTO: youtube

– Taj film je sa sobom doneo mnogo radosti. Da nisam glumila u njemu, spavala bih s oko 200 ljudi manje, izjavila je glumica u interviju za “Variety”.
Naime, upravo zbog te uloge Dženifer je bila san svakog tinejdžera početkom 2000-ih. Film je takođe proslavio i glumce kao to su Džejson Bigs, Šenon Elizabet, Alison Hanigan koja je kasnije glumila i u seriji “Kako sam upoznao vašu majku”, ali i “Buffy ubica vampira”.

Iz glume se nije povukla, a nominaciju za nagradu “Emi” dobila je zbog uloge u seriji “Beli lotus” koja se prikazuje od prošle godine.

U jednom je intervjuu pričala je o pritisku slave, svojim finansijama i mogućnostima, a požalila se i da “ne zarađuje dovoljno za lagodan život”.

– Ne plaćaju glumce više tako dobro kao nekada. Etablirane zvezde i dalje dobijaju platu, ali ja moram pet odsto da dam svom advokatu, 10 odsto svojim agentima, tri odsto ili tako nešto svom poslovnom menadžeru. Moram da plaćam PR-ove, a to je više od moje hipoteke za kuću – rekla je glumica i dodala “da samo glumim, ne bih si mogla da priuštim život u Los Anđelesu”.

Ipak, ona je nedavno kupila kuću od tri miliona dolara.

-Ipak, ne mogu za sebe da kažem da sam siromašna. Nisam mogla da verujem kad sam nedavno kupila kuću. Želim u njoj i da ostanem – zaključila je.

A osim što glumi, Dženifer je i zaštitno je lice nekih modnih brendova kao što su “Armani” i “Miu Miu”.

BONUS VIDEO:

Izvor: Najžena

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

3 hours ago

Hype TV
,,Presudno da uđem u rijaliti je što sam dobila poziv direktno sa vrha, nisam mogla da kažem ,,ne" i ukažem nepoštovanje"#zadruga #SandraRešić ... See MoreSee Less
View on Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x