Background adbanner
Background adbanner

NE GUBI VREME POSLE ZADRUGE: Dalila u zagrljaju ovog repera (FOTO)

Objavio: RHT
05/08/2022 2:50 PM

Dalila Dragojević ne prestaje da intrigira javnost, iako je van rijalitija već neko vreme, a poslednjom objavom je dodatno zapalila društvene mreže.

Foto: Freepik/Instagram

Naime, Dalila već neko vreme kači snimke na kojima možemo primetiti da uživa u društvu misterioznog muškarca, što je mnoge navelo na zaključak da je Dalila totalno zaboravila Filipa Cara i predala se novoj ljubavi.

Sada je na internetu osvanula fotka popularnog repera Bube Korelija i Dalile Dragojević, te su mnogi pomislili da je upravo on misteriozni momak popularne zadrugarke.

FOTO: instagram

Da li je po sredi prijateljstvo, ili pak nešto više vreme će pokazati.

Podsetimo, Dalila je započela ljubavnu vezu sa filipom Carom, prevarivši supruga pred milionskim auditorijumom, ali odmah po izlasku sa velepnog imanja njihova veza doživela je krah.

BONUS VIDEO:

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

3 hours ago

Hype TV
,,Presudno da uđem u rijaliti je što sam dobila poziv direktno sa vrha, nisam mogla da kažem ,,ne" i ukažem nepoštovanje"#zadruga #SandraRešić ... See MoreSee Less
View on Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x