Background adbanner
Background adbanner

NIJE SAMO MAJA MARINKOVIĆ PRETERALA: Ova starleta imala je preko 100 operacija! (FOTO)

Objavio: RHT
05/08/2022 4:30 PM

Ugradnja silikona i estetske korekcije prilično su česte na estradi, a posebnu pažnju su privlačile zadrugarke koje su ih uradile. Učesnice rijaliti programa “Zadruga” stalno se međusobno takmiče koja je lepša ili atraktivnja.

Foto: Printscreen YouTube

– Starleta je slavu stekla u rijalitiju, ali pored njenih mnogobrojnih skandala, ova atraktivna brineta koju često povezuju sa Anom Korać, ostaće upamćena po brojnim estetskim operacijama kojima je izmenila lični opis. – naravno reč je o Maji Marinković.

– Starleta Ana Korać ne krije da je podložna plastičnim operacijama i da voli da ulaže u svoj izgled, a navodno je u sebe uložila čak 20.000 evra. Ana je na sebi uradila grudi, zadnjicu, izvadila je rebra, ne bi li smanjila struk, podigla jagodice, uradila mačije oči. Nakon ovih silnih opercija, Ana Korać ne izgleda ni približno kao kada se prvi put pojavila u “Zadruzi”, ali za njom takođe kaska i Marinkovićeva što je jedan od glavnih razloga njihovog sukoba.

Foto: Instagram

 

 

Nakon njih dve sledi Stanija Dobrojević.

– Starleta je još davno priznala da je uradila silikone u grudima tako da savršeno odgovaraju njenoj građi tela, te da je od tad i mnogo srećnija i da se oseća ženstvenije. Iako se nije libila da prizna da je uradila grudi i usne, te da je njima savršeno zadovoljna. Stanija je oduvek tvrdila da je njena zadnjica prava, te da je za njen izgled zaslužno samo vežbanje.

Foto: Instagram

I pobednica je Tamara Đurić sa preko 100 plastičnih operacija!

– Tamara je jednom prilikom otkrila da je imala 100 intervencija, a prva estetska operacija koju je imala bila je operacija grudi i to sa samo 18 godina. Međutim, za razliku od ostalih starleta ona je takođe mogla da se pohvali i prirodnom lepotom. Podsetimo, Starleta Tamara Đurić mesecima unazad je u žiži javnosti zbog svog izgleda. Naime, nakon što je operisala nos u Turskoj, mnogi su je uporedili sa Majklom Džeksonom, sa čime se ona složila i rekla kako ni sama nije zadovoljna onim što je dobila, ali na svu sreću Đurićeva je ponovo odlučila da se podvrgne operaciji, te je sada zadovoljna krajnjim rezultatom.

BONUS VIDEO:

Izvor: Kurir

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

4 hours ago

Hype TV
,,Presudno da uđem u rijaliti je što sam dobila poziv direktno sa vrha, nisam mogla da kažem ,,ne" i ukažem nepoštovanje"#zadruga #SandraRešić ... See MoreSee Less
View on Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x