Background adbanner
Background adbanner

SAŠA MIRKOVIĆ: NAKON DVE ARENE U BEOGRADU KREĆE REGIONALNA TURNEJA MIROSLAVA ILIĆA!

Objavio: RHT
19/11/2022 5:15 PM

Miroslav Ilić je za Zlatni jubilej već popunio jednu Arenu 10. decembra, a zbog velikog interesovanja publike biće održan koncert i narednog dana tj 11. decembra u Štark Areni.

Skoplje

Ali to nije kraj.

-Posle dve Beogradske arene Miroslav Ilić u organizaciji Hype production kreće na regionalnu turneju po svim bivšim republikama Jugoslavije kao i glavnim gradovima Bugarske i Makedonije. Zlatni jubilej – 50 godina karijere Miroslav će proslaviti sa svojom mnogobrojnom publikom u svim gradovima gde nas budu zvali.- rekao je vlasnik HYPE produkcije SAŠA MIRKOVIĆ.

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x