Background adbanner
calendar

Četvrtak 9. Feburar, 2023

PROSLAVA JUBILEJA KAO IVKOVA SLAVA: Nezapamćeno interesovanje za koncerte Miroslava Ilića!

Objavio: RHT
19/11/2022 4:19 PM

Koncert Miroslava Ilića, koji će se održati 10. decembra u Štark Areni je rasprodat u rekordnom roku, i to 33 dana pre samog događaja, a prodata su čak i mesta sa ograničenom vidljivošću. Zbog toga Hype produkcija na čelu sa Sašom Mirkovićem organizuje još jedan koncert 11. decembra od 20 časova u Štark Areni, a i za taj datum je ogromna potražnja karata.

Foto: Hypetv

Spektakularni koncerti 10. i 11. decembra 2022. godine od 20h u Štark Areni biće prava muzička rapsodija i veče koje će se pamtiti zahvaljujući svetskom audio – vizelnom doživljaju koji priprema Hype produkcija i virtuoznim vokalnim sposobnistima Miroslava Ilića.

Ulaznice su u prodaji na Tickets Vision prodajnim mestima kao i onlajn putem tickets.rs.

Pored pedesetogodišnjice muzičke karijere, najveći bard domaće muzičke scene će, već tradicionalno, slaviti svoj rođendan zajedno sa obožavaocima i pevati preko 173 numere koje su postale evergrin hitovi na našim prostorima. Muzičkom opusu širokog spektra pridružuju se i nove numere “Ti si zvezda mojih snova” i “Siromah sam al’ volim da živim”.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner