Background adbanner
Background adbanner

Saša Mirković poručio: BIĆE JOŠ VEĆI SPEKTAKL ZA ZLATNI JUBILEJ MIROSLAVA ILIĆA!

Objavio: RHT
18/11/2022 12:18 PM

Vlasnik Hype produkcije Saša Mirković, poručio je na svom Instagram profilu da se sprema još veći spektakl za ZLATNI JUBILEJ Miroslava Ilića u Štark Areni.

Foto: Screenshot Instagram

“Ovako je bilo za spektakl @aleksandar_vuksanovic_official u @stark_arena. ” – napisao je Saša.

I dodao: “Pripremamo još veće iznenadjenje za zlatni jubilej @pravimiroslavilic u @stark_arena 10.12 i 11.12. Drago nam je što imate poverenja u ceo tim @hypeproductionofficial. Nećemo vas izneveriti.”

Podsećamo, Aca Lukas je ove godine dva puta napunio Štark Arenu sa preko 40 000 ljudi, a Miroslav je zbog velikog interesovanja morao da zakaže i drugu Arenu.

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x