Background adbanner
calendar

Ponedeljak 17. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“OVO NIJE BIO PLAN” Piksi nakon poraza od Engleske se oglasio, otkrio i jednu dobru vest! SKANDALOZAN POTEZ ENGLEZA! Zviždali prilikom intoniranja himne “Bože pravde” (VIDEO) MIONINI RODITELJI PROŽIVLJAJU HOROR?! Nakon završetka rijalitija im tek sledi PAKAO, procurili šokantni detalji! UEFA OVO NIJE TOLERISALA! Pokrenut postupak protiv Albanije, očekuje se ozbiljna kazna SRBIJA POKRADENA?! Mitrović pao u kaznenom prostoru Engleske, evo šta je uradio Orsato! “DAVIO BIH ERMINU PAŠOVIĆ, SMEĆARKA!” Rijaliti učesnik uputio jezive pretnje, voditelj zanemeo od šoka! JANJUŠEVA BAKA LOŠE ZBOG HAOSA U RIJALITIJU! Hitno se oglasila porodica, evo kakva drama se dešava u njihovom domu FILIP KOSTIĆ U SUZAMA! Plakao kao kiša, napustio utakmicu Srbija – Engleska ASMINU NEĆE BITI DOBRO KADA VIDI! Stanija objavila nikad vrelije fotke, kadrovi ostavljaju bez daha! SKANDALOZNA FOTKA ANELI AHMIĆ IZ PROŠLOSTI: Učesnica bi spalila ove scene da može, javnost u neverici (FOTO) SRBIJA GUBI! Engleska brzo povela POČELA UTAKMICA SRBIJA – ENGLESKA! Orlovi u NAPAD, evo ko je ostao na klupi! NOLE SE OBRATIO “ORLOVIMA” PRED MEČ! Evo šta im je poručio NE MOŽE DA DOĐE SEBI! Janjuš u šoku nakon što mu je rečeno ovo za ćerku, hitno napušta rijaliti “BILA SAM UGNJETAVANA” Tanja Savić ne može više da ćuti o PAKLU KROZ KOJI JE PROŠLA: “Neću ni ime da mu spomenem” ŠABANOV UNUK POSTAJE OTAC PO DRUGI PUT! Podelio srećne vesti, slavlje u domu, objavio i pol bebe (FOTO)

ISPLIVALA ŠOK PREPISKA! Sandra Rešić IZNAMEŠTALA Matoru? “SVE ŠTO JE MATEA PRIČALA JE DIKTIRALA SANDRA”

Objavio: RHT
02/04/2024 3:57 PM

Sandra Rešić IZNAMEŠTALA Matoru?

Jovana Tomić Matora ušla je u rijaliti nakon bračnih zavesta koje je dala Aniti Stanojlović u Crnoj Gori.

One su sklopile prvi rijaliti gej brak, koji je bio kratkog daha.

Sandra Rešić IZNAMEŠTALA Matoru?
Foto: YT printscreen/zadruga official

Naime, po ulasku u rijaliti, saznalo se za Anitinu aferu sa iznesnom Mateom, nakon čega je došlo do raskida između Matore i Anite.

Drama koja je usledila bila je potresna za sve gledaoce, a šok je usledio kada je u rijaliti ušao Anđelo Ranković.

Anita je do tog momenta molila Matoru za oprost, a onda je preko noći ušla u vezu sa Rankovićem sa kojim je i dan-danas.

U međuvremenu smo svedočili javnom izlaganju izvesne Matee i suočavanju sa Matorom u rijalitiju, a sada je iaplivala prava istina koja će šokirati sve!

SANDRA REŠIĆ IZNAMEŠTALA MATORU

Naime, Ermina Pašović, Matorina prijateljica, izbacila je prepisku u kojoj se otkriva da je Matorina prijateljica Sandra Rešić ta koja je Matei diktirala šta da kaže i koja stoji iza njenog javnog pojavljivanja.

Photo: Printscreen Instagram/sandra_resic

– Ako ulazite vezano za temu “Matora”, da znate i slobodno iznesite, ja Imam sve crno na belo- počela je Ermina u poruci upućenoj Jeleni Ilić.

– Sve cu potvrditi! Resicka je iznamestala Matoru napolju sa Mateom… Čak je ona ta koja je natjerala Mateu javno da izadje u emisiju… – šokirala je ona.

Sandra Rešić iznameštala Matoru

Foto: Instagram printscreen/ermina pasovic


DIKTIRALA MATEI SVE

– Smestila je u stan kod Đedovića I svaku reč koju je iznela, to joj je Resicka diktirala. Imam sve sta joj je diktirala, pritom je uvalila i Đedovića.

– Njen najveci neprateli joj je Resicka… I u momentu kad se to iznese izbacujem ja sve glasovne poruke.

Uskoro opširnije.

Kako će Matora reagovati ostaje nam da saznamo.

Hypetv/N.A/M.A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner