Background adbanner
calendar

Sreda 5. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
OSMACI BROJE SITNO DO MALE MATURE! Sve je spremno za završni ispit ANELI AHMIĆ HITNO NAPUSTILA BELU KUĆU?! Janjuš van sebe od iznenadnog šoka! VOZAČI, SPREMITE SE ZA NOVA PRAVILA I KAZNE! Evo šta se menja u Beogradu ŠOK OBRT! Svi se pitaju da li je došlo do kraha veze između pevačice i njenog novog dečka?! Darko Lazić UHVAĆEN sa Anom Sević! A onda je iz kola izašla i Darkova trudna žena! HYPE PAPARAZZO OPERISAN NOVAK ĐOKOVIĆ! Evo svih detalja operacije… NE ZNA GDE UDARA?! Miljana Kulić sa Zole prešla na Bebicu! Nastao opšti haos STIŽE PROVALA OBLAKA, EVO U KOJIM DELOVIMA SRBIJE SU MOGUĆE OLUJE! Ne pakujte kišobran ni danas! RIK OBJAVIO REZULTATE IZBORA ZA BEOGRAD: Stigli preliminarni rezultati izbora za svih 17 beogradskih opština! DNEVNI HOROSKOP ZA 5. jun! Bik odlučan, Devica se okreće prošlosti, a vi? BUKTI POŽAR NA VOŽDOVCU: Gori poslednji sprat zgrade – Vatrogasci u borbi sa vatrenom stihijom NEVEROVATAN USPEH! Lučić: Telekom prošle godine ostvario prihod od 230,7 milijardi dinara, u prvom kvartalu rast veći od 10% DONELA ODLUKU! Pevačica staje na ludi kamen sa 11 godina mlađim! Sve drži u strogoj tajnosti zbog straha od bivšeg muža?! Plaćeni i iće i piće, ali zbog JEDNE stvari ovaj posao retko ko hoće da radi: Za dan radnici uzmu i do 6000 dinara! ONA JE ZVEZDA ZA PRIMER! Dragana Mirković u Zagrebu dobila regionalnu nagradu za humanost SPREMNI SPISKOVI ZA ODMAZDU: Oni su meta jer su podržali Srbiju!

PROGOVORILA O SINU! Marija Šerifović: “Razmišljam da ga VODIM na turneju!” Evo GDE je Mario kada je ona na poslu

Objavio: RHT
04/03/2024 8:34 AM

Progovorila o sinu!

Marija Šerifović pre tri meseca ostvarila se u najlepšoj životnoj ulozi, postala je majka dečaka Maria, a sada je progovorila o sinu!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages.

Kako je istakla na početku, i ako je mali već je primetila karakter koji ima – što joj se dopada.

– Mario je sjajan, on je divan dečak. Snalazimo se sjajno. On je malo biće sa karakterom koji mi se dopada. Ako je osam sati budan, sedam se smeje – rekla je Marija pa je otkrila da li se ona promenila:

– Ako je on trebao da se desi da se ja promenim, onda neka je – kaže pevačica.

Pevačica ističe da je čekala trenutak kada će objaviti album koji je simbolično nazvan “Dolazi ljubav” i posvećen je njenom sinu. Sada, kada su već neko vreme zajedno, ona se uveliko priprema za turneju, ali nije sigurna da li će Maria voditi sa sobom.

– Razmišljam da li da vodim sina sa mnom, ali još je on mali. Međutim, moram da kažem, od kada snimam “Zvezde Granda” ponovo, stalno me nešto žulja i zovem Veru da vidim kako mi je sin – rekla je Marija.

Pevačica se osvrnula i na to što je bila predsednica stručnog žirija u finalu Pesme za Evroviziju. Te kako gleda na pobednicu Teya Doru.

foto: prntscreen/youtube

– Pre svega želim da čestitam svima, i finalistima i organizatorima. Moram da kažem da ja gledam kada glasam da je tu najbitinije šta će se svideti evropskoj publici. A to je definitivno Teya Dora koju lično ne poznajem- Ali zato smatram da je ona toliko originalna i moram da kažem devojka koja je pevala bez ijednog falša što je meni za pobedu – rekla je Marija.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/J.V./sd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner