Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Feburar, 2023

POTRAGA ZA MAJKOM: Užas u Zemunu!

Objavio: RHT
20/01/2023 9:45 AM

Z.M. (62) sinoć je obavestio policiju da je u Zemunu u kući, dok je čistio stari zamrzivač u kesi pronašao zamrznuto telo bebe.

Foto: Printscreen

Policija je odmah izašla na teren i o tome su obavestili i zamenika Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Kako se saznaje, telo novorođenčeta bilo je spakovano u plastičnu kesu i nalazilo se na dnu zamrzivača.

Policija je saslušala muškarca koji je izjavio da se sa svoje četvoro dece tek doselio i da je hteo da očisti stari zamrzivač. O tome kako je telo novorođenčeta tu završilo nije mogao ništa da kaže.

Foto: Screenshot Youtube

Kako mediji saznaju, policija utvrđuje ko je majka bebe. Tužilac je naredio da obavi obdukcija koja će utvrditi starost bebe, ali i način na koji je beba nastradala. Na telu novorođenčeta nisu bili vidlji znaci nasilne smrti, ali nije moglo ni da se proceni koliko se dugo nalazi u zamrzivaču.

Istraga je u toku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner