Background adbanner
calendar

Ponedeljak 24. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Hrvatska tragedija – u 98. minutu! Italija bacila u tugu Vatrene i u neverovatnom trileru ih dovela na rub ispadanja sa EURO! LAURA PAUSINI ODUŠEVLJENA KONSTRAKTOM Čuvena italijanska pevačica želi da joj ona bude gost na koncertu: “Divim joj se” “ISPAO SAM BUDALA, ALI SE NISAM POKAJAO” Sloba Radanović progovorio o ljudima koji su ga izdali, poručio im samo jedno! ŠA JAUČE, TRESE SE, BLAMANTNO PONAŠANJE! Jezivi krici, skandalozno ponašanje! Novi blam repera JEZIVE SCENE ŠIROM SRBIJE! APOKALIPSA! Reke teku ulicama, pravi haos VERILA SE TARA STOJANOVIĆ! Pevačica rekla sudbonosno “da”, pa pokazala prsten! VAŽNO SAOPŠTENJE PIO FONDA! Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje oglasio se sa novim zvaničnim saopštenjem MARIJA ŠERIFOVIĆ MORA DA KRIJE SINA! Pevačica morala hitno da nađe rešenje “MRZIM ŽENE KOJE ISKORIŠĆAVAJU ŽENSKU NESREĆU” Ljuba Pantović oplela po Staniji Dobrojević u D-Castu: “Gde je izgubila bebu?” LJUBA ZAPUŠILA CARU USTA: “Misliš kada otvoriš “TikTok”odmah postaneš mafijaš” Pomenula mu i ženu, Filip ima da izgori! LJUBA PANTOVIĆ OPLELA PO MAJI: “Ti si za to da te neko malo protrese u klozetu, bazenu ili diskaću” HITNO UPOZORENJE RHMZ! U naredna dva sata u ovim delovima Srbije pljuskovi i grmljavina VUČIĆ O IZBORIMA U AMERICI: “U novembru se odlučuje sudbina čovečanstva”! “Harise, ko te je TERAO da DAJEŠ?!” Ekskluzivno! Ruška Jakić oštro o RAZVODU Džinovića! (VIDEO) PACIJENTKINJA POBEGLA IZ “LAZE” KROZ PROZOR! Šokantne scene na krovu (FOTO) “MAJA MARINKOVIĆ JE ZABORAVILA KO JE ONA!” Ljuba Pantović nikad brutalnije o starleti u “D-Castu”: “Njoj se ostavlja 50 evra na stolu!”

SLOVENCI KLJUČAJU OD BESA ZBOG EVROVIZIJE: Traže momentalnu proveru, otkrili NEREGULARNOSTI! SKANDAL!

Objavio: RHT
17/05/2024 11:49 PM

Slovenci ključaju od besa

Photo: Printscreen Youtube/Eurovision Song Contest/Slovenci ključaju od besa

Nakon nedavno održane Pesme Evrovizije, koja je ove godine održana u Švedskoj, TV Slovenija je izvršila pritisak na vođstvo Evropske radiodifuzne unije (EBU) slanjem niza pitanja.

Naime, oni su naglasili značaj Evrovizijske pesme kao ključnog projekta kako za Televiziju Slovenija tako i za samu zemlju, izražavajući zabrinutost zbog kontroverznih događaja i njihovog uticaja.

TV Slovenija traži konkretne odgovore od odgovornih strana u EBU. Ona teži pokretanju šire diskusije o budućem razvoju Evrovizije, koja je ove godine obeležena brojnim polemikama.

Jedna od ključnih tačaka upita TV Slovenije EBU-u odnosi se na podatke o glasanju slovenske javnosti.

Ne traže samo broj glasova, već i precizne detalje o tome kako je slovenska publika glasala. Ukupni rezultati glasanja su izazvali sumnje, posebno zbog značajnog priliva “novih” online glasača, fenomena koji prethodno nije viđen.

Photo: Profimedia

Valja napomenuti da je slovenska publika dala 12 poena Hrvatskoj i 10 poena Izraelu.

Međutim, slovenski žiri je Hrvatskoj dao samo šest poena, što je izazvalo iznenađenje i nezadovoljstvo u Hrvatskoj.

Takođe, TV Slovenija traži jasnija objašnjenja od EBU-a u vezi sa diskvalifikacijom Joost Kleina. Konkretno ih zanimaju detalji vezani za isključenje Holandije. Reagujući na optužbe određenih medijskih agencija da je stvarni audio sa mesta događaja trebalo da bude zamenjen tehničkim sredstvima. Postavljaju i pitanje o zabrani EU zastava i potencijalnom uticaju sponzora na sadržaj događaja.

EBU pozvan da pokrene diskusiju

EBU je pozvan da pokrene diskusiju o uvođenju glasanja sa “ostalog dela sveta”.

Ovaj predlog je izazvao pitanja o njegovim implikacijama i zašto bi građani zemalja koje ne učestvuju trebalo da utiču na ishod takmičenja. TV Slovenija takođe naglašava potrebu za demokratskijim procesom donošenja odluka unutar EBU-a. Takođe, većim uključivanjem njenih članova u procese selekcije i ključna odlučivanja.

Podsetimo, predstavnica Slovenije u Malmeu bila je Raiven, koja se plasirala u finale “Evrovizija 2024” sa numerom “Veronika”.

Hypetv.rs/E.B.

BONUS VIDEO:

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner