Background adbanner
calendar

Sreda 24. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“BOLESNI SE VRAĆAJU IZ GRČKE” Cela Evropa beleži povećan broj obolelih od korone! “SME CAR DA DOĐE U BEOGRAD, ALI NE SME DA SE JAVI MENI I DA KAŽE ‘DOŠAO SAM DA TI POPUŠIM K**AC’” Kristijan otkrio da se Car KRIO u Srbiji? NEOČEKIVANO! Svi zanemeli zbog Tee Tairović koja se pojavila na nastupu Barbare Bobak! (FOTO/VIDEO) LETELO PERJE! ŠOK DETALJI O STANIJI I ASMINU! Komšinica razvezala jezik: “Svaki put kad se pojavila Aneli nastajao je haos, ona ga je isterivala iz stana” GLUMICA RODILA DETE U PETOJ DECENIJI:”Družila sam se, putovala, živela rasterećeno i bez razmišljanja o tome hoću li se udati i imati dete” HAOS NE PRESTAJE! Rasta brutalnom porukom o Desingerici i napadima na njega! JOŠ DVA DANA DO OLIMPIJSKIH IGARA! Pariz pod visokim merama bezbednosti! Đoković ne ide u olimpijsko selo već želi da bude izolovan?! (FOTO) RHMZ UPOZORAVA NA NEPOGODE! Popaljeni alarmi za celu Srbiju, na udaru i Beograd! “ZAKL*ĆEMO TI DETE” Kristijan Golubović dobija MONSTRUOZNE PRETNJE tokom letovanja u Hrvatskoj sa dve bebe i Kristinom OVA ĆETIRI DATUMA SU POSEBNA! Ako ste rođeni baš na taj dan u mesecu pratiće vas sreća “OSTALA SAM NA ULICI UPLAKANA! Unosio mi se u lice i oduzeo mi telefon!” Žestoke svađe su svakodnevnica Mile Nađ! Ovo je njena POTRESNA ISPOVEST! (VIDEO) SJAJA I GLAMURA NIGDE!? KARIĆEVA BIVŠA PRROMENILA PLOČU!? OVDE SU PRAVILI VENČANJE JOVANA I BOGDAN! Mladenci sve pokazali (FOTO) “FILIP JE ISFRUSTRIRAN! Boli ga Maja, boli ga Aleksandra, on bi sve da bude NJEGOVO! E, pa NE MOŽE!” Dejan ponudio POMOĆ Caru nakon što ga je nazvao “VEHABIJOM” i “PSOM” PREOKRET! JANJUŠ OTKRIO SVE O POMIRENJU SA ANELI! Ona sija od sreće SKANDALOZNO! KOMŠIJE DESINGERICE RAZVEZALE JEZIK:”Njegovu ženu je sramota” “CAR JE ALEKSANDRU OD PRVOG DANA SMATRAO PROSTITUTKOM!” Kristijan stao u odbranu Aleks: “Žao mi je nje i tog deteta! Promenila se”

Porodična idila! Aleks i beba STIGLE u Crikvenicu! Car se oglasio EMOTIVNOM objavom!

Objavio: RHT
15/05/2024 12:37 PM

Aleks i beba STIGLE u Crikvenicu!

Nakon burnog perioda, deluje kao da je rijaliti par Aleksandra Nikolić i Filip Car uplovio u mirnu luku.

Aleks i Filip su rešili da nastave svoju romansu i da uživaju sa ćerkicom u Hrvatskoj.

Foto: ATA Images

Uprkos brojnim tračevima i šuškanjima da neće opstati, izgleda da je ovaj par jači nego ikad.

Aleksandra i Filip su 17. aprila postali roditelji jedne predivne devojčice.

Ovaj popularni par je rešio da svojoj naslednici da ime Leona.

Instagram: filip_car_capo_ck

Aleks i beba STIGLE u Crikvenicu!

Nakon Aleksandrinog porođaja Filip je došao u Beograd kako bi izveo nju i ćerku iz porodilišta.

Nekoliko dana je proveo u Aleksandrinom stanu, a zatim se vratio u svoju rodnu Crikvenicu.

Nakon toga su se pojavili brojni natpisi o njihovom navodnom raskidu, ali najnovijim potezom Aleks i Car su rešili da stanu na kraj „zlim jezicima“.

Instagram: filip_car_capo_ck

Aleks je sada sa malom Leonom otišla u Crikvenicu u Filipov porodičan dom.

Nedavno se Filip oglasio na svom Instagram profilu gde je objavio fotke sa ćerkom. On je pokazao da se ne odvaja od bebe, te je grli čak i dok spava.

Foto: ATAImages

Podsetimo, Car je nakon Aleksandrinog porođaja priznao da uskoro planiraju da se svo troje zajedno presele u Crikvenicu.

– Kroz nekih mesec dana se selimo u Crikvenicu, već dugo vremena je sve okej među nama, pogotovo sada kad je došla beba. Aleksandrina majka Slovenka nije danas došla, čeka nas kući, nije bilo potrebe da danas dolazi, tu sam ja sa prijateljima, puno nas je ovde je malo problem za parking – rekao je Filip kada je izvodio Aleks i bebu iz porodilišta.

Nadamo se da će ovaj mladi par još dugo uživati u svojoj ljubavi sa svojom mezimicom.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/ D.R.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner