Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Feburar, 2023

ODREĐENO ZADRŽAVANJE: Policija privela majku iz Zemuna!

Objavio: RHT
24/01/2023 3:00 PM

Lidija M. (47) priznala je u policiji da se krišom porodila u kući u Zemunu i da je beba rođena mrtva, pa ju je sakrila u zamrzivač. Sumnja se, međutim, da je beba rođena živa i da ju je majka ubila, što bi trebalo da potvrdi obdukcija.

Foto: Printscreen

Lidija M. (47) priznala je u policiji u Zemunu da se pre nekoliko meseci porodila u kući krijući to od muža i četvoro dece. Tvrdila je da je beba tada rođena mrtva, pa ju je sakrila u zamrzivač!

Rekla je da nije znala šta da radi s mrtvom bebom, pošto niko nije znao da je trudna, pa je odlučila da sakrije leš.

Foto: Printscreen Youtube

Podsetimo,Z.M. (62) je obavestio policiju da je u Zemunu u kući, dok je čistio stari zamrzivač u kesi pronašao zamrznuto telo bebe. Policija je odmah tada raspisala potragu za majkom.

hypetv.rs / pink.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner