Background adbanner
calendar

Subota 18. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
EKSKLUZIVNO! Toma Fila u podkastu “Sada i ovde” šokirao: “Molim se Bogu, a znam da ću sigurno da završim u paklu” ZA 4 MESECA POČINJE NAJVEĆI RIJALITI NA BALKANU -“IMANJE” Haos na društvenim mrežama! OVO SU USLOVI za učešće “MAJKU NISAM PREPOZNALA! JAKO JE BILO TEŠKO” Ispovest Mc Aleks u “D-CAST-u” nakon učešća u rijalitiju, priznala da li je bila u tajnoj romansi sa Matorom! SKANDAL! Naš MEGAPOPULARNI PEVAČ pokušao SAMOUB*STVO na Brankovom mostu! EVO ŠTA SE DEŠAVA SA RAZVODOM ANITE I MATORE: Oglasila se porodica Stanojlovićeve, ne mogu da dođu sebi Stiže PUN MESEC u Strelcu – Ova 4 ZNAKA horoskopa očekuju BURNE PROMENE SLOVENCI KLJUČAJU OD BESA ZBOG EVROVIZIJE: Traže momentalnu proveru, otkrili NEREGULARNOSTI! SKANDAL! ALARMANTNO! Stejt department izdao momentalno i hitno upozorenje! “RASPADAM SE…” Prvo oglašavanje diskvalifikovanog rijaliti učesnika: “Da samo možeš da zamisliš koliko mi je teško…” OTKRIVENO KOJI SU SREĆNI DATUMI DO KRAJA MAJA: Ovo je DAN ZA NOVAC, a evo kada može očekivati šok promene! ZOLA ĆE VEČERAS UNIŠTITI MILJANU?! Uputio brutalnu poruku pred vanredni ulazak, Kulićeva će čupati kosu s glave! SAMA, UMORNA I BLEDA… Evo gde se Nataša Ninković nalazi nakon što je hospitalizovana ANELI AHMIĆ TRUDNA?! Procurilo šta je HITNO TRAŽILA OD PRODUKCIJE, Janjuš ne može da veruje! SLAVICA ĆUKTERAŠ DOŽIVELA DEBAKL! Pevačica nastupila na Kalemegdanu pred šačicom ljudi, isplivao šokantan snimak sa lica mesta! (VIDEO) STIGLA BEBA! OGLASIO SE BIVŠI MUŽ EMINE JAHOVIĆ: Podelio srećne vesti, pevač van sebe! (FOTO) KATARINA GRUJIĆ UHVAĆENA SAMA NA AERODROMU! Pevačica nosi torbu od više hiljada evra, a u jednom trenutku se skinula! ŠOK (FOTO)

Muzički zemljotres: Aca Lukas i Folk Haus Bend ponovo “praše” zajedno?!

Objavio: RHT
05/05/2021 9:28 AM

Pandemija koja je zahvatila svet, pa i našu zemlju nije donela samo loše stvari, već se kuvalo i zakuvavalo mnogo iznenađenja.

Jedna od njih je i ponovna saradnja Ace Lukasa i Folk Haus Benda, nakon dugogodišnjih razmirica i prelaska Folk Haus Bend-a kod Aleksandre Prijović.

Folk Haus Bend-Foto:Printscreen/Lična arhiva

Tikva između Benda i Prijovićke pukla je kada je šef benda obračunao godišnju zaradu za Lukasom i uporedio sa Prijovićkom.

Saradnja sa Acom u brojkama je tri do četiri puta premašivala onu koja je obračunata nakon dvadesetčetveromesečnog rada sa Aleksandrom, pa je timski odlučeno da se predloži obnova saradnje sa najvećom zvezdom na Balkanu, Acom Lukasom.

Aca Lukas:Printscreen/Instagram

Glavni producent i menadžer Saša Mirković, uzeo je predlog u razmatranje, ali se šuška da je saradnja već zaključena i da su stari, a novi saradnici ipak zalili u to ime.

Da bismo utvrdili činjenice, pozvali smo Sašu Mirkovića. Zatekli smo ga u društvu Lukasa i na pitanje da li će Acina već najavljena turneja, koja kreće u junu ove godine, ipak fanovima pružiti ugođaj o kojem nisu ni sanjali: Lukas&Folk Haus Bend ponovo zajedno – odgovorili su kroz smeh:

Saša Mirković-Foto:Printscreen/Instagram
  • Gde ima dima, ima i vatre!

Kako stvari stoje, ne sumnjamo da će stari saradnici ipak ponovo i zajedno zapaliti muzičku vatru na Balkanu. Nama ostaje samo da navijamo da se to desi, poželimo sreću i uživamo u hitovima koje volimo, uskoro i uživo na koncertima.

Piše: Redakcija hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner