Background adbanner
calendar

Petak 19. April, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“POČIVAJ U MIRU” Snajka Đokovića se oprostila od preminule voditeljke, uputila potresnu poruku: “Jako me je rastužila vest” RADA RADENOVIĆ VAN SEBE ZBOG SMRTI BOJANE JANKOVIĆ: Potpuno slomljena i kroz suze izustila samo ovo OGLASILA SE PORODICA BOJANE JANKOVIĆ: Mole samo za jedno, TRAGEDIJA! BLIZNAKINJE BOJANA I IVANA su bile popularne srpske voditeljke, a zatim su se iznenada povukle sa malih ekrana! Evo ko je voditeljka čije beživotno telo je pronađeno u stanu Oglasio se bivši muž Bojane Janković (46), član “Beogradskog sindikata”, nakon tragične vesti da je preminula TUŽILAŠTVO NAREDILO OBDUKCIJU TELA BOJANE JANKOVIĆ: Evo da li ima tragova nasilja PREMINULA VODITELJKA BILA U BRAKU SA ČLANOM IZ “BEOGRADSKOG SINDIKATA” Imali su dvoje dece, nakon toga ušao u vezu sa Milenom Radulović! “GLEDALA SAM U ČOVEKA KOJI MI JE UB*O DETE I NISAM IZDRŽALA” Majka Noe prvi put oči u oči sa ub*com UMRLA SRPSKA VODITELJKA! Bojana Janković pronađena mrtva u stanu u Beogradu, proslavila se u kultnoj emisiji! “ANĐELA I ZVEZDAN ĆE SE POMIRITI, ULAZE U RIJALITI! Ana Ćurčić nije mogla više da ćuti: “Aleksandra i Filip neće opstati” POSTAJE MAMA?! PREDSEDNIK GOST NACIONALNOG DNEVNIKA: “Neće biti lako, videćemo ko je prijatelj Srbije i međunarodnog prava” “TO NISU ŽRTVE! TO SU K*RVE I KLOŠARI!” Asmin Durdžić ZAGRMEO “FUKARE! Sve su to ista g*vna!” “KOD MENE SU PRONAŠLI 2,5gr OPIJATA, A U GARAŽI 50gr!” Ispovest Baneta Vidakovića: “Supruga je imala razloga da ode od mene” MAJA I MIONA TUČA?! Za sve je kriv Stanislav Krofak, voditelj ga potpuno RASKRINKAO, nastao haos u rijalitiju! LOŠE VESTI ZA ŠA IZ PORODIČNOG DOMA: Otkriveno šta se dešava sa njegovim ocem, potresne reči! MIRZA SELIMOVIĆ: U inat drugima sam uspeo! Razočarali su me pojedinci.

Janjuš i Aneli u akciji! Posle svađe je slađe! Zatresli jorgan planinu! (FOTO)

Objavio: RHT
29/02/2024 8:43 AM

Posle svađe je slađe!

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić posvađali su se po ko zna koji put, jer nemaju povrenje jedno u drugo! Njih dvoje su izgovorili jako ružne reči, zbog čega su naglo prekinuli komunikaciju.

foto: youtube/printscreen

Ma folirant, ona opet prebacuje na mene, i govori kako sam je ja ubacio u sukob sa Majom. Pa kako sam ja razgovarao sa Majom. Ona bi da pravi scenu bez razloga. A ja sa Majom nisam razgovarao, ja sam rekao ako ona uvredi Maju dok komentariše, i ona joj odgovori. Ja sam joj rekao kako ja mislim, a to što bi ona volela da čuje to je njen problem – vikao je Janjuš.

foto: youtube/printscreen

– Ma ti si folirant – dobacila je Aneli.

– Meni će mnogi reći da sam ja tele jer bih ćutao – dodao je Janjuš.

– On se želi mene rešiti, a ja ću njemu reći ono što mislim – dodala je Aneli, dok jer Maja Marinković sve vreme pratila raspravi iz prikrajka. Sa dvoseda!

Ona je meni rekla da sam ja ološ, i sada prebacuje meni da sam ja loš čovek jer sam rekao šta ja mislim – dodao je Janjuš, a onda se pokupio i otišao da spava. Aneli je odmah krenula za njim, kako bi nastavila razgovor.

Janjuš i Aneli u akciji "jorgan planina"

foto: youtube/printscreen

– Ti meni pričaš da ćeš me oženiti, da želiš dete sa mnom, a onda pričaš tako ružno o meni – rekla je Aneli.

– Ja ništa nisam pričao loše o tebi, ali baš ništa pričao sam sve realno – rekao je Janjuš, a onda je zagrlio. Tada su se prekrili jorganima, i čuvena jorgan planina se zatresla. Posle svađe je slađe! Definitivno su i sami to pokazali i dokazali.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/J.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner