Background adbanner
calendar

Petak 19. April, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“POČIVAJ U MIRU” Snajka Đokovića se oprostila od preminule voditeljke, uputila potresnu poruku: “Jako me je rastužila vest” RADA RADENOVIĆ VAN SEBE ZBOG SMRTI BOJANE JANKOVIĆ: Potpuno slomljena i kroz suze izustila samo ovo OGLASILA SE PORODICA BOJANE JANKOVIĆ: Mole samo za jedno, TRAGEDIJA! BLIZNAKINJE BOJANA I IVANA su bile popularne srpske voditeljke, a zatim su se iznenada povukle sa malih ekrana! Evo ko je voditeljka čije beživotno telo je pronađeno u stanu Oglasio se bivši muž Bojane Janković (46), član “Beogradskog sindikata”, nakon tragične vesti da je preminula TUŽILAŠTVO NAREDILO OBDUKCIJU TELA BOJANE JANKOVIĆ: Evo da li ima tragova nasilja PREMINULA VODITELJKA BILA U BRAKU SA ČLANOM IZ “BEOGRADSKOG SINDIKATA” Imali su dvoje dece, nakon toga ušao u vezu sa Milenom Radulović! “GLEDALA SAM U ČOVEKA KOJI MI JE UB*O DETE I NISAM IZDRŽALA” Majka Noe prvi put oči u oči sa ub*com UMRLA SRPSKA VODITELJKA! Bojana Janković pronađena mrtva u stanu u Beogradu, proslavila se u kultnoj emisiji! “ANĐELA I ZVEZDAN ĆE SE POMIRITI, ULAZE U RIJALITI! Ana Ćurčić nije mogla više da ćuti: “Aleksandra i Filip neće opstati” POSTAJE MAMA?! PREDSEDNIK GOST NACIONALNOG DNEVNIKA: “Neće biti lako, videćemo ko je prijatelj Srbije i međunarodnog prava” “TO NISU ŽRTVE! TO SU K*RVE I KLOŠARI!” Asmin Durdžić ZAGRMEO “FUKARE! Sve su to ista g*vna!” “KOD MENE SU PRONAŠLI 2,5gr OPIJATA, A U GARAŽI 50gr!” Ispovest Baneta Vidakovića: “Supruga je imala razloga da ode od mene” MAJA I MIONA TUČA?! Za sve je kriv Stanislav Krofak, voditelj ga potpuno RASKRINKAO, nastao haos u rijalitiju! LOŠE VESTI ZA ŠA IZ PORODIČNOG DOMA: Otkriveno šta se dešava sa njegovim ocem, potresne reči! MIRZA SELIMOVIĆ: U inat drugima sam uspeo! Razočarali su me pojedinci.

ANELI URLA NA JANJUŠA! Nasrnula na njega, pljušte psovke i uvrede, obezbeđenje u pripravnosti!

Objavio: RHT
28/02/2024 8:13 PM

Aneli urla na Janjuša

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić nastavili su sa svađom u rehabu, te su tom prilikom pljuštale uvrede i pale teške reči.

-Šta ti hoćeš da ti kažem u svađi kada mi okreneš leđa da si najbolji?! Ja sam tebi rekla da mi niko nikada nije okrenuo leđa – rekla je Aneli.

Photo: Printscreen Instagram, Aneli urla na Janjuša!

-Što se ti ne okreneš ne legneš da spavaš, ja te zagrlim posle 20 minuta – rekao je Janjuš.

-Znači ja treba da čekam do sutra popodne da bi me ti zagrlio – rekla je Aneli.

Photo: Printscreen Youtube

-Nemoj da se dereš ti s tim ciglama na glavi – rekao je Janjuš.

Podsećanja radi, na samom kraju emisije, koju su i ove srede vodili Milena Kačavenda i Marko Janjušević Janjuš, došlo je do haosa.

Naime, Aneli Ahmić je odlučila da pozdravi Janjuševe i njene fanove, što je izazvalo revoltu u Janjušu.

On ih ne smatra fanovima, već podrškom, pa je Aneli žestoko iskritikovao zbog toga.

Aneli ga je tada upozorila da nosi šorts i majicu koju je dobio od podrške, pa mu je naredila da ih skine, ako, kako kaže, planira da ih vređa.

Janjuš uradio na Anelin moral

Inače, Aneli i Janjuš često ulaze u žestoke okršaje, a on se osvrnuo na stvari iz Aneline prošlosti koje ipak nije želeo da ih otkrije pred kamerama.

– Je l’ hoćeš da ti nabrajam s kim si sve bila? Hoćeš da ti nabrajam od kako si izbacila si***ine šta radiš? Ja nemam sitnice da mi ti zameraš. Prećutiš neke stvari ali nemoj da mi zameraš to što sam uradio – rekao je Janjuš, pa dodao:

 Malo sam bolje i nema razloga da se svađamo, ja kad je tebi teško, ja to tebi ne prebacujem – rekao je Janjuš.

– Malopre si komentarisao nešto što uopšte veze sa vezom nema, to me je samo izrevoltiralo – rekla je Aneli.

Sukob između Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić izazvao je brojne reakcije među učesnicima i gledaocima. Mnogi su izrazili svoje mišljenje o ovom incidentu, a polemike su se vodile o tome šta je tačno izazvalo ovakav sukob i kako će se odraziti na dalji tok događaja u rijalitiju.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/E.B.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner