Background adbanner
calendar

Petak 19. April, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“POČIVAJ U MIRU” Snajka Đokovića se oprostila od preminule voditeljke, uputila potresnu poruku: “Jako me je rastužila vest” RADA RADENOVIĆ VAN SEBE ZBOG SMRTI BOJANE JANKOVIĆ: Potpuno slomljena i kroz suze izustila samo ovo OGLASILA SE PORODICA BOJANE JANKOVIĆ: Mole samo za jedno, TRAGEDIJA! BLIZNAKINJE BOJANA I IVANA su bile popularne srpske voditeljke, a zatim su se iznenada povukle sa malih ekrana! Evo ko je voditeljka čije beživotno telo je pronađeno u stanu Oglasio se bivši muž Bojane Janković (46), član “Beogradskog sindikata”, nakon tragične vesti da je preminula TUŽILAŠTVO NAREDILO OBDUKCIJU TELA BOJANE JANKOVIĆ: Evo da li ima tragova nasilja PREMINULA VODITELJKA BILA U BRAKU SA ČLANOM IZ “BEOGRADSKOG SINDIKATA” Imali su dvoje dece, nakon toga ušao u vezu sa Milenom Radulović! “GLEDALA SAM U ČOVEKA KOJI MI JE UB*O DETE I NISAM IZDRŽALA” Majka Noe prvi put oči u oči sa ub*com UMRLA SRPSKA VODITELJKA! Bojana Janković pronađena mrtva u stanu u Beogradu, proslavila se u kultnoj emisiji! “ANĐELA I ZVEZDAN ĆE SE POMIRITI, ULAZE U RIJALITI! Ana Ćurčić nije mogla više da ćuti: “Aleksandra i Filip neće opstati” POSTAJE MAMA?! PREDSEDNIK GOST NACIONALNOG DNEVNIKA: “Neće biti lako, videćemo ko je prijatelj Srbije i međunarodnog prava” “TO NISU ŽRTVE! TO SU K*RVE I KLOŠARI!” Asmin Durdžić ZAGRMEO “FUKARE! Sve su to ista g*vna!” “KOD MENE SU PRONAŠLI 2,5gr OPIJATA, A U GARAŽI 50gr!” Ispovest Baneta Vidakovića: “Supruga je imala razloga da ode od mene” MAJA I MIONA TUČA?! Za sve je kriv Stanislav Krofak, voditelj ga potpuno RASKRINKAO, nastao haos u rijalitiju! LOŠE VESTI ZA ŠA IZ PORODIČNOG DOMA: Otkriveno šta se dešava sa njegovim ocem, potresne reči! MIRZA SELIMOVIĆ: U inat drugima sam uspeo! Razočarali su me pojedinci.

ANELI VIDELA ASMINOV INTIMNI SNIMAK! Jedna stvar ju je ODALA, izlanula se i priznala šok detalje!

Objavio: RHT
28/02/2024 7:44 PM

Aneli videla Asminov…

Pre par dana dana, Hype je ekskluzivno došao do eksplicitnog sminka na kom Asmin Durdžić, bivši partner starlete Aneli Ahmić, polno opšti sa nepoznatom devojkom dok ga njegovi prijatelji snimaju. 

Komentari i šok rekacije nizale su se jedna za drugom sve dok Durdžić nije rekao nešto još šokantnije – anonimna devojka sa snimka je, kako on tvrdi, Sita Ahmić.

foto: youtube/printscreen, Aneli videla Asminov intimni snimak

Emisija “Pitanja novinara” nije mogla da prođe bez komentarisanja spornog snimka. Aneli Ahmić preuzela je štafetu od voditelja, i odgovarila na pitanje voditelja.

– Reč je o snimku na kom se čovek tačno vidi, vidi se u fulu, što bi rekli – rekao je Darko. 

– Darko, pretpostavila sam da je takav video, zamišljala sam taj video, već ga imam u glavi. Znam ga kako diše, tačno sam ga zamislila u tom videu – rekla je Aneli kroz osmeh.

– Ha ha ha, dobro – kazao je Darko. 

Ono što je svima zaparalo oči jeste izraz lica Ahmićeve, na osnovu kog je moglo da se zaključi da sa njenim osećanjima prema Durdžiću nije baš sve čisto. T

akođe, komentari fanova rijalitija samo pljušte, a najviše ih je na konto Anelinog “zamišljanja videa”.

Mnogi su sigurni da je Aneli taj snimak lično videla. Kakva je prava istina, možda nikad nećemo ni znati. 

Inače, Sita se oglasila nakon Asminov optužbi, te ga nazvala “bolesnik” i najavila tužbu protiv njega.

Durdržić ni tada nije prestajao da tvrdi da se ona nalazi na intimnom snimku s njim, a sve je propraćeno šokantnim optužbama, uvredama i prozivkama.

Sitino oglašavanje

– Šta reći, a ne zaplakati. Mogu samo da se smijem kako se osoba može sama prosuti i ispaliti raketu na sebe. Bilo bi suludo da se pravdam kad je svakome sve jasno kao dan.

Čak i oni za koje sam imala najgore moguće mišljenje, što su mesecima stajali uz njega su jasno i glasno oprali ruke i istupili. Bilo bi suludo uopšte objašnjavati da to nisam ja jer je logično i očito. Sramota me sa kim moja sestra ima dete i koga nam je dovela u naše živote. Ali ničija nije gorela do zore – napisala je Sita na svom Instagram profilu.

Hypetv.rs/E.B.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner