Background adbanner
calendar

Sreda 26. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“POSLE IZGUBLJENE UTAKMICE PO TRI NOĆI NE SPAVA, JA GA TEŠIM” Piksijeva žena otkrila nepoznate detalje njihovog braka PEVAČICA SE RAZBESNELA! Pa Milenu Kačavendu nazvala svojom bledom kopijom, a tek šta je rekla o svojoj mlađoj koleginici NEMA NIGDE ZASTOJA U BEOGRADU! Godišnji odmori čine svoje, prizor koji je retko viđa! PRIPREMITE SE NA PAKAO! Evo kada se očekuje snažan “napad” ambrozije! NOVI ZEMLJOTRES POGODIO SRBIJU! Evo gde se zatreslo tlo rano jutros DOBRO POGLEDAJTE DA LI STE NA SPISKU! Do 18 časova BEZ VODE veći deo Zemuna i Novog Beograda OSMACI DANAS PODNOSE LISTU ŽELJA ZA UPIS U SREDNJU ŠKOLU! Evo kada će biti poznat konačni raspored U NAJAVI JE NOVA TURA NEPOGODA! RHMZ jutros pre pet najavio: Beograd je ušao u “narandžasto” Piksi o eliminaciji sa EURO, ali i ugovoru: “Idemo kući, ali ovo nije tragedija!” ALEKS ODNELA DETE KOD LEKARA! Objavom zabrinula sve: Vidljiv je UJED OBUČENA SAMO U SRPSKU TROBOJKU! Ava Karabatić podržala ORLOVE: “Hrvatska je uz vas danas” ŽENA PEVAČA IZVRŠILA SAMOUBISTVO: “Prvi put je popila šaku tableta, našao sam je u nesvesti, drugi put oproštajno pismo”Kobni detalji tragedije! I KAMEN BI ZAPLAKAO Mirza Selimović ne može da preboli smrt majke, objavio emotivnu poruku! DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU, 26. JUN Bika privlači “zabranjena” osoba, Vaga ima novu poslovnu ponudu, Jarac da pazi kome se poverava ŽIVOTNA PRIČA LANE DEL REJ NIKOGA NEĆE OSTAVITI RAVNODUŠNIM! Sa 14 godina je prvi put išla na odvikavanje, sa prodicom živela u prikolici! SRBIJA ELIMINISANA SA EVROPSKOG PRVENSTVA! Fudbaleri pakuju kofere, “Orlovi” idu kući

EKSKLUZIVNO! MARIJA DEJANOVIĆ OTKRILA: Poznata glumica me je udarila, samo sam radila svoj posao!

Objavio: RHT
26/06/2023 5:44 PM

Novinarka Marija Dejanović gostovala je u emisiji Chit Chat kod autora i voditelja Nemanje Kovačevića i tom prilikom otkrila neke detalje iz njene trinaestogodišnje karijere, šaljivo je dodala da se svaki dan kaje
što nije izabrala drugo zanimanje :

Foto: Printscreen YouTube

“Jao ja se svaki dan kajem , ali kada pomislim koliko je lepih stvari meni ovaj posao doneo, koliko poznanstava, putovanja ja mogu reći da sam srećna.Po prirodi sam znatiželjna i radoznala, hrabra.Ali u ovom poslu postoji i druga strana medalje, imala sam ih i ja, kada sam krivično bila gonjena od strane poznate glumice.Naime ja sam nju fotografisala nagu na nudističkoj plaži, a pri tome je sve bilo cenzurisano.Te fotografije nikada ne bi izašle da nam je ona na fin način prišla,ja sam čak i nudila dogovor, međutim sa takvim osobama se ne može razgovarati.Udarila me je, razbila telefon, dobila je zabranu prilaska, međutim dobila me je na sudu”

Celu emisiju možete pogledati u nastavku :

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner