Background adbanner
Background adbanner

BRESKVICU ,,MUŽ” IZNENADIO POKLONOM! ,,Ovo sam oduvek želela” (FOTO)

Objavio: RHT
27/09/2022 2:45 PM

Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, objavila je na svom Instagram storiju automobil koji je dobila od svog momka.

Foto: Youtube printscreen

– Ovo je auto koji sam oduvek želela da imam i muž je rešio da me iznenadi – napisala je Anđela.

Takođe, ona je ovom prilikom otkrila i planove vezane za otvaranje svog Youtube kanala, kao i to da prema automobilima i sređivanju istih gaji veliku ljubav.

Foto: Instagram/Printscreen

– S’ obzirom da ja sve ovo mnogo volim, odlucila sam da sa vama na neki nacin podelim sta ja to sve radim kada su kola u pitanju – napisala je na storiju, pokazivajući i kako će izgledati finalni proizvod.

BONUS VIDEO:

HYPETV.RS

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x