Background adbanner
Background adbanner

NEKADA JE BIO SA NATOM I CECOM!: Mnoge devojke su ODLEPILE za njim, sada je maneken postao TATA (FOTO)

Objavio: RHT
27/09/2022 1:30 PM

Vlada Vuksanović podelio romantične trenutke s porodicom

Foto: Instagram/Printscreen

Maneken Vlada Vuksanović i njegova prelepa supruga Dahiana uživaju u roditeljstvu, a svojim mezimcima Valentini i malom Teodoru svaku želju ispunjavaju.

Deca Vlade Vuksanovića došla su kao kruna ljubavi i učinili njega i manekenku najsrećnijim mamom i tatom.

Posvećeni roditelji svaki trenutak provode sa svojim naslednicima te se trude da ih na najlepši mogući način provedu kroz razne avanture, a smehom ispunjene dane harizmatična porodica provodi na okupu.

Dahiana je objavila porodičnu fotografiju iz Švajcarske na kojoj sa najvoljenijima pozira pored magičnog jezera.

– Osećaj kao iz bajke – stavila je kao opis fotografije, a da je sa suprugom Vladom na bajkovitom putovanju kroz život uverio nas je i maneken takođe prelepim prizorom, a osmesi preslatke porodice govore sami za sebe.

Poznati maneken nakon uspešne karijere potpuno se povukao iz javnosti i posvetio porodici i biznisu.

Iako je imao dosta ljubavnih avantura, po kojima je ostao upamćen, skrasio se pored zgodne Dominikanke sa kojom je po svemu sudeći izgradio bogati porodičan život.

BONUS VIDEO:

Izvor: Espreso

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x