Background adbanner
calendar

Sreda 26. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
O ZDRAVSTVENOM PROBLEMU JE DUGO ĆUTAO?! Gagi Đogani konačno otkrio sve o bolovima koje trpi “Ša je POLUDEO! Miona ga KORISTI!” Ekskluzivno! Ana Jovanović RASKRINKALA rijaliti par! (VIDEO) OGLASIO SE PREDSEDNIK VUČIĆ IZ BRISELA: Od razgovora sa Kurtijem ne očekujem ništa, ima da drami, viče, i govori mi da sam “mali Putin” “VREME ZA UŽIVANJE JE KRENULO” Evo na kojoj lokaciji se nalazi Saša Mirković i šta radi! POSLE TREĆE PLJAČKE STANA JE OSTALA BEZ SVEGA! Pevačica odlučna u nameri da se zaštiti, a evo koji korak je preduzela SRAMNI KOMENTARI NA RAČUN DEJANA MATIĆA! Dok je pevač bodrio “orlove” na tribinama, tviteraši ga ismevaju! EVO KADA “ORLOVI” STIŽU U BEOGRAD! Poznato kada će naša fudbalska reprezentacija sleteti na aerodrom Nikola Tesla! VUČEVIĆ OBIŠAO RADOVE: Dunavski koridor biće završen do septembra 2025. ASANŽ STIGAO U AUSTRALIJU! Supruga i otac dočekali osnivača Vikiliksa (FOTO) OVI FUDBALERI VIŠE NEĆE DA IGRAJU AKO PIKSI OSTANE SELEKTOR?! Stojković se oglasio posle novog neuspeha “orlova” Američki košarkaš Majk Daum potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom POLICIJA ZATVARA ISTRAGU O SMRTI METJUA PERIJA! Konačno kraj svemu nakon višemesečnih kontraverzi?! VUČIĆ SE SASTAO SA KOPMANOM U BRISELU: “Posebna tema razgovora bili su i koraci koje Srbija treba da preduzme u ostvarivanju svoje reformske agende” POZNATI MUZIČAR PREMINUO U 41. GODINI: Milan Šuput važio za najboljeg gitaristu na srpskoj metal sceni POTPUNI HAOS! Janjuša obezbeđenje jedva iznelo na rukama, Aneli van sebe?! “PORAĐAM SE, UMIREM OD BOLOVA I SAOPŠTAVAJU MI DA IMAM TUMOR” Teška životna priča najstarije sestre Nataše Bekvalac!

BIVŠI MUŽ BRITNI SPIRS PROGOVORIO O NJENIM MEMOARIMA: Prvo otkrila sočne detalje o Džastinu, a OVAKO je nazvala Sema!

Objavio: RHT
28/10/2023 11:30 AM

Sem Asgari je otkrio koliko je ponosan na bivšu supruguBritni Spirs, dva dana nakon objavljivanja njenih memora “Žena u meni”.

Foto: Printscreen Instagram

U memoarima, objavljenim 24.oktobraBritni je nazvala Sema “Božjim darom” i pohvalila ga zbog njegove stabilnosti. Knjiga je izašla samo dva meseca nakon razvoda, a Britni je prema izveštajima, dobila priliko da napravi izmene, ali je ipak ostavila prvobitnu verziju.

To mi je navuklo osmeh na lice, da budem iskren“, prokomentarisao je Sem Asgari, i dodao “J***no sam ponosan na nju, nadam se da će osvojiti svet!” 

Foto: Printscreen instagram

Britni je u memoarima napisala: “Cenim njegovu stabilnost. Volim što ne pije, on je dar od Boga“. Zvezda je upoznala Sema na snimanju spota “Perfume”, i prisetila se koliko je bila očarana prilikom prvog susreta. “Želela sam ga u svom životu. Nismo mogli da skinemo ruke jedno s drugog”. Ona ga je takođe pohvalila, da joj je bio velika podrška tokom konzervatorskih dana.

Maneken je podneo papire za razvod braka u julu ove godine. Ovaj brak je kratko trajao, ali je par potpisao predbračni ugovor pre nego što su se venčali 9.juna 2022.

Foto: Printscreen Instagram

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner