Background adbanner
calendar

Ponedeljak 6. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“NISU ZNALI NA PRAVI NAČIN DA ME VOLE” Karleuša otvorila dušu o muškarcima: “Bili su iz pogrešnih razloga sa mnom” POTRESNE SCENE U RIJALITIJU! Bebica uništio Miljani uspomene od malog Željka, Kulićeva grca u suzama, ne može da dođe sebi POKUŠALI SVE DA PREVARE DA BI SE O NJIMA PISALO?! Prijatelj Branka Babića izneo šok detalje o njemu i Tačkastoj Mari i RASKRINKAO IH GLEDAOCI ZGROŽENI! Janjuš prišao Aneli dok spava misleći da kamere ne snimaju i uradio OVO! Niko ne može da veruje (VIDEO) NETFLIX SNIMA FILM O JELENI KARLEUŠI! U toku su tajni pregovori sa pevačicom, a evo koji naš poznati glumac će dobiti glavnu ulogu! SAMO JEDAN UKRAS DIDI J VREDI 105.000 EVRA: Pevačica šokirala sve najskupljom dekoracijom za Vaskrs, detalji ostavljaju bez teksta UMRLA FUDBALSKA IKONA: Menoti preminuo u 86. godini, doneo Argentini prvu titulu prvaka sveta KRAJ JE! Produkcija donela momentalnu odluku kada je u pitanju Miljana Kulić, Bebica ih UCENIO! STRAVIČAN POŽAR U CENTRU BEOGRADA: Gori kladionica u Bulevaru Kralja Aleksandra (VIDEO) MILJANA NASRNULA NA BEBICU: Horda obezbeđenja uletela, upućene stravične pretnje na praznik, nikad žešći okršaj! Nije igrao košarku dve godine, a sada će dobiti još 21 milion dolara! IZVRŠENO SAMOUBISTVO U RATKOVU NA USKRS: Mladić (30) pucao sebi u glavu! “IZGUBILA SAM MOĆ GOVORA, KOSA MI JE OPALA” Zorica Brunclik i Kemiš grcaju u suzama, otkrili potresnu istinu i slomili se pred kamerama RASKRINKAN ESTRADNI LJUBAVNI PAR! “Hype Jezičara” otkriva SKANDAL o SLUČAJNOJ TRUDNOĆI popularne pevačice Šta Zola radi u Beču? Ekskluzivni snimci Cara i Aleks, Mace Diskrecije i Ane Ćurčić:Novi HYPE PAPARAZZO “OSTAVILA MI JE PISMO…” Ispovest majke ubijene devojčice iz Ribnikara KIDA DUŠU: Evo šta joj je ćerka napisala: “Mama, ako me…”

SPAVALA SAM SA 200 MUŠKARACA: Poznata glumica priznala ovo godinama kasnije!

Objavio: RHT
05/08/2022 10:30 PM

Američka glumica Dženifer Kulidž (60), proslavila se ulogom u prvom nastavku serijala “Američka pita”. Uloga Dženi Stifler, tvrd, jako je uticala na njen seksualni život. Kako je priznala za medije, zbog uloge Stiflerove mame dobila je pažnju mnogih ljubavnika.

FOTO: youtube

– Taj film je sa sobom doneo mnogo radosti. Da nisam glumila u njemu, spavala bih s oko 200 ljudi manje, izjavila je glumica u interviju za “Variety”.
Naime, upravo zbog te uloge Dženifer je bila san svakog tinejdžera početkom 2000-ih. Film je takođe proslavio i glumce kao to su Džejson Bigs, Šenon Elizabet, Alison Hanigan koja je kasnije glumila i u seriji “Kako sam upoznao vašu majku”, ali i “Buffy ubica vampira”.

Iz glume se nije povukla, a nominaciju za nagradu “Emi” dobila je zbog uloge u seriji “Beli lotus” koja se prikazuje od prošle godine.

U jednom je intervjuu pričala je o pritisku slave, svojim finansijama i mogućnostima, a požalila se i da “ne zarađuje dovoljno za lagodan život”.

– Ne plaćaju glumce više tako dobro kao nekada. Etablirane zvezde i dalje dobijaju platu, ali ja moram pet odsto da dam svom advokatu, 10 odsto svojim agentima, tri odsto ili tako nešto svom poslovnom menadžeru. Moram da plaćam PR-ove, a to je više od moje hipoteke za kuću – rekla je glumica i dodala “da samo glumim, ne bih si mogla da priuštim život u Los Anđelesu”.

Ipak, ona je nedavno kupila kuću od tri miliona dolara.

-Ipak, ne mogu za sebe da kažem da sam siromašna. Nisam mogla da verujem kad sam nedavno kupila kuću. Želim u njoj i da ostanem – zaključila je.

A osim što glumi, Dženifer je i zaštitno je lice nekih modnih brendova kao što su “Armani” i “Miu Miu”.

BONUS VIDEO:

Izvor: Najžena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner