Background adbanner
Background adbanner

“BOLEST JOJ JE DATA OD BOGA KAO DUHOVNI ZADATAK”: Pevačica o druženju sa Isidorom Bjelicom

Objavio: RHT
05/08/2022 11:30 PM

Isidora Bjelica izgubila je borbu sa opakom bolešću pre dve godine. Iza sebe ostavila je supruga i dvoje dece, ali i prelepe romane. Isidora je izgubila tešku i dugotrajnu borbu sa opakom bolešću, a njena porodica je bila kroz sve bolne trenutke sa njom.

FOTO: youtube

Iako je obišla ceo svet da bi pronašla lek, borila se snažno protiv ove užasne bolesti, Isidora nije izdržala do kraja, te se predala. Spisateljica je iza sebe ostavila dvoje dece Lava i Vilu, koji ni danas ne mogu da se pomire sa gubitkom majke.

Pevačica Zorana Pavić bila je veliki prijatelj sa pokojnom Isidorom i jednom prilikom otkrila je koliko je Bjelica bila velila žena.

– Sve ono što je pisala Isidora za života, imam utisak da njene reči sad imaju još veću težinu. Isidora je pomogla mnogim ženama koje su prošle kroz isto. Teško mi je, nas dve smo dosta vremena provele zajedno, trebale smo da radimo jednu emisiju i dosta smo putovale. Trebalo je da idemo u Bačku Topolu i kaže ona: Evo idemo u Bačku Topolu.. tu smo krenule da se smejemo jer je ukucala pogrešno na navigaciji. Isidora je bila jedinstvena, ona je bila toliko autentična i svoja. U amanet je ostavila mnogo životnih tekstova, jednom prilikom mi je rekla da misli da joj je bolest data od Boga, kao duhovni zadatak – ispričala je Zorana Pavić.

Isidora Bjelica je rođena je u Sarajevu 10. decembra 1967. godine gde je i završila gimnaziju. Zatim je završila Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu (odsek dramaturgija) i magistrirala na istom fakultetu sa tezom „Tehnotriler kao savremeni oblik tragedije“. Živjela je i radila u Beogrdu. Bila je udata je za Nebojšu Pajkića sa kojim je dobila dvoje djece, Lava Grigorija Pajkića i Vilu Evangelinu Pajkić.

Autor je više od 40 knjiga posvećenih različitim generacijama, među kojima su, „Ozloglašena“, „101 muškarac u četiri godišnja doba“, „Poslednji hrišćanin“, „Ljubav u Tunisu“, „Moj život, moj skandal“, „Nepristojna pisma muškarcima“.

BONUS VIDEO:

 

Izvor: Alo

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

3 hours ago

Hype TV
,,Presudno da uđem u rijaliti je što sam dobila poziv direktno sa vrha, nisam mogla da kažem ,,ne" i ukažem nepoštovanje"#zadruga #SandraRešić ... See MoreSee Less
View on Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x