Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Feburar, 2023

URNEBESNE REAKCIJE TVITERAŠA ZA SPOT TINE IVANOVIĆ

Objavio: RHT
31/03/2021 9:00 AM
Foto: Printscreen YT

Pevačica Tina Ivanović je  uvek bila zanimljiva javnosti po svojim pesmama sa škakljivim tekstovima, ali i spotovima koje je radila.

Tako se ovih dana u fokus javnosti vratila jedna pesma, koju je Tina snimila davne 2007. godine i popularnog “artvorka”, koji se na njenom zvaničnom Jutjub kanalu pojavio godinu dana kasnije.

Naime, ona je u ovom videu za pesmu „Laku noć pameti” ne samo iskopirala spot za veliki hit Britni Spirs „Do kraja sveta”, već je na postojeću scenu u Britninom spotu namontirala svoju glavu.

U originalnom spotu vidi se Britni u rokerskom fazonu, u crnom kožnom autfitu i pocepanim čarapama, koja je okružena igračima, dok je oko nje upaljena vatra. Ova scena se očigledno vrlo dopala i Tini, pa je u montaži njena fotografija lica samo namontirana na Britnino telo.

Snimak je postao viralan i na društvenim mrežama, a komentari su se samo ređali jedan za drugim.

Foto: Printscreen YT

– Mnogo volim ovaj ordure bizarre momenat montiranja Tinine glave na Britni haha! Ovo je istorijski momenat! Carica! Viđao sam da se spotovi kopiraju 1:1, ali da neko namontira glavu na originalnu verziju još nisam! – glase samo neki od urnebesnih komentara na ovaj Tinin video.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner