Background adbanner
calendar

Sreda 24. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“ZAKL*ĆEMO TI DETE” Kristijan Golubović dobija MONTRUOZNE PRETNJE tokom letovanja u Hrvatskoj sa dve bebe i Kristinom OVA ĆETIRI DATUMA SU POSEBNA! Ako ste rođeni baš na taj dan u mesecu pratiće vas sreća “OSTALA SAM NA ULICI UPLAKANA! Unosio mi se u lice i oduzeo mi telefon!” Žestoke svađe su svakodnevnica Mile Nađ! Ovo je njena POTRESNA ISPOVEST! (VIDEO) “FILIP JE ISFRUSTRIRAN! Boli ga Maja, boli ga Aleksandra, on bi sve da bude NJEGOVO! E, pa NE MOŽE!” Dejan ponudio POMOĆ Caru nakon što ga je nazvao “VEHABIJOM” i “PSOM” PREOKRET! JANJUŠ OTKRIO SVE O POMIRENJU SA ANELI! Ona sija od sreće SKANDALOZNO! KOMŠIJE DESINGERICE RAZVEZALE JEZIK:”Njegovu ženu je sramota” “CAR JE ALEKSANDRU OD PRVOG DANA SMATRAO PROSTITUTKOM!” Kristijan stao u odbranu Aleks: “Žao mi je nje i tog deteta! Promenila se” DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU, 24. JUL! Bika čekaju izazovi na poslu, Lav ima potrebu da dominira, a evo kome slede ljubavne turbulencije “ŠA JE NAVEO VANJU DA POBACI?!” Tara ŠOKIRA JAVNOST, isprozivala Anitu i Anđela: “Biće zajedno dok NE POTROŠE PARE!” “DAĆU MU PARE ZA ALIMENTACIJU! Dužnik sam mu” Brutalan odgovor Dejana Dragojevića na prozivke Filipa Cara (VIDEO) KADA DUGO SEDENJE POSTAJE OPASNO?! Posle ovoga nastaju posledice po SRCE i KIČMU “IZUD*RAĆU GA KAO MAGARCA” Kristijan Golubović BRUTALNO o Caru: “Moliće me da prestanem” NINA SENIČAR PODELILA INTIMNE TRENUTKE SA SINOM! Glumica se porodila pre 12 dana, a već se vratila radnim obavezama! (FOTO) “Vrlo brzo je bila dobro posle KIRETAŽE!” Ana Ćurčić smatra da je ANELI LAŽIRALA TRUDNOĆU: Evo šta kaže o Maji i Stanislavu (VIDEO) OGLASILA SE JOVANA LJUBISAVLJEVIĆ NAKON VENČANJA! Bivša misica otkrila kako ona i Bogdan provode vreme, pa emotivnom objavom oduševila sve! (FOTO) ZEMLJOTRES POGODIO SRBIJU!

Šta Zola radi u Beču? Ekskluzivni snimci Cara i Aleks, Mace Diskrecije i Ane Ćurčić:Novi HYPE PAPARAZZO

Objavio: RHT
05/05/2024 8:51 PM

Šta Zola radi u Beču? Ekskluzivni snimci Cara i Aleks, Mace Diskrecije i Ane Ćurčić

U najnovijem izdanju Hype Paparazza spremili smo Vam ekskluzivne snimke Vaših omiljenih poznatih ličnosti.

Šta Zola radi u Beču? Ekskluzivni snimci Cara i Aleks, Mace Diskrecije i Ane Ćurčić
Foto:Hype paparazzo /Šta Zola radi u Beču? Ekskluzivni snimci Cara i Aleks, Mace Diskrecije i Ane Ćurčić

Dejan Dragojević na trotinetu Vas je zasmejao do suza, donosimo Vam snimak kako se Dragojević bori protiv gužve u prestonici.

Ana Ćurčić trenira

Nedavni Hype Paparazzo Ćurčićeve koja udara u džak izazvao je brojne reakcije.

Filip Car i Aleks nakon izlaska iz porodilišta

Ekskluzivni snimci “novopečenih” roditelja su Vam zagrejali srca. Pogledajte kako je sve to izgledalo u novom Hype paparazzu.

Maca Diskrecija šeta Vukija

Maca kako šeta svog psa je jedan od zanimljivijih snimaka Koji je među najkomentarisanijim.

Nina Prlja pred emisiju “ShowBLIZ”

Emisiju “ShowBLIZ” sa Ninom Prljom pogledajte na youtube kanalu Hype televizije. A kako je sve izgledalo van kamera, pogledajte u novom Hype Paparazzu.

Kod Zole u Beču

Ekipa Hype televizije se uputila u Beč kod Lazara Čolića Zole pre nekoliko meseci. Ekskluzivni intervju pogledajte na youtube kanalu Hype televizije. A pogledajte kako je izgledalo sve iza kamera.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

Hypetv.rs/M.A./N.A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner