Background adbanner
calendar

Nedelja 19. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PROCURILO – Miljana Kulić pred PRODUKCIJOM otkrila ko je hteo da je DISKVALIFIKUJE UDARNO! Srušio se AVION kod granice, POGINUO pilot HITNO OBAVEŠTENJE MUP-A ZA JAVNOST REPUBLIKE SRBIJE “OVO JE NENASILAN PROJEKAT” Nakon OTKRIVANJA PRVOG PARA VODITELJA rijalitija “IMANJE” oglasio se Saša Mirković HOROR NA DUNAVU Sudarila se dva broda, ima mrtvih! TRAGA SE ZA PET OSOBA LUKAS NAPRAVIO LOM U LESKOVCU! Folk zvezda zapalila masu! Gosti u transu vrištali na nastupu! (VIDEO) VELIKA TUGA! Preminuo cenjeni srpski novinar “KO ZNA DA LI ĆE IKO DA JE KUPI” Baki žestoko opleo po Maji Marinković! Viralan video na društvenim mrežama POTRESNA ISPOVEST “SLUŠAO SAM VRIŠTANJE! Dolazio je PIJAN!” Đogani otkrio STRAŠNE PORODIČNE detalje Vučić: “Ljudi znaju kada kažem da je to realno, da je to istina, EKSPO ZA NAS ZNAČI OGROMNA ULAGANJA KOJA SE NE TIČU SAMO BEOGRADA”! Vučić otkrio odakle se finansira opozicija: “Njima je Rokfeler dao pare i nije ih briga za Rezoluciju i Kosovo” VUČIĆ O PREDSTOJEĆIM IZBORIMA: “Uveren sam da će građani Srbije biti ponosni, VREME JE DA POKAŽETE ŠTA ZNATE I UMETE” PREDSEDNIK SE OBRAĆA GRAĐANIMA PRED PUT U NJUJORK: “Crna Gora je narušila teritorijalni integritet Srbije” TAJNA PORODICE ĐOGANI: Procurila ŠOK FOTKA iz ZATVORA (FOTO) “MEDENI MESEC” Sergej Trifunović objavio privatnu fotku svoje žene, evo šta se dešava nakon TAJNOG VENČANJA! (FOTO) MAJA SKOČILA NA STANISLAVA! Napravila neviđe haos, Krofak zanemeo od šoka, ne može da nasluti kakav pakao ga čeka

Tri horoskopska znaka koja uvek pobeđuju u raspravama: Ni ne pokušavajte da im se suprotstavite!

Objavio: RHT
08/02/2023 6:00 PM

Astrolozi, tvrde da zvezde itekako imaju uticaj na to koliko ćemo biti uspešni u raspravama. Tri znaka ističu se kao oni koji iz rasprave uvek izlaze kao pobednici. To su:

Foto: Pinterest

Jarac
Niko ne ostaje miran, hladan i sabran tokom sukoba kao Jarac. Jarčevi su poznati kao izuzetno vredne i na cilj orijentisane osobe. Uvek sve proveravaju, a zahvaljujući marljivosti i pametnom radu, sposobni su za
sve, pa i za pobedu u svakoj svađi. Jedan od razloga je činjenica da se u raspravu upuštaju dobro informisani. Jasno im je da je jedan od najboljih načina da iz rasprave izađu kao pobednici taj da u nju uđu s jasnim, logičnim mislima, nakon što su sve dobro istražili. U rasprave s Jarčevima isplati se ulaziti samo ako ste se i sami dobro pripremili. Ponesite beleške, jer bez njih su vam šanse nikakve.

Škorpija
Nije zagonetna priroda ta koja je zaslužna za uspeh Škorpije u raspravama. Ključ je u njihovoj sposobnosti da uvek zadrže kontrolu. Dok pokušavaju da pobede u raspravi čine se da ih ne ponesu emocije.
Osim toga, Škorpije jednostavno nisu sklone popuštanju, a istovremeno su dobre u suočavanju s izazovima. Svađe su za njih upravo to, izazovi iz kojih žele da izađu kao pobednici i to im jako dobro ide.

Devica
Tanka je granica između pobede u raspravi i potrebe da uvek budete u pravu, a Device su često na toj granici. Ipak, i dalje zaslužuju mesto na ovom spisku jer kad Device misle da su u pravu, one najčešće i jesu u pravu.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner