Background adbanner
calendar

Subota 1. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŠA PRIMORAVAO MIONU NA INTIMNE ODNOSE, A ONDA UPUTIO ŠOK PRETNJE: Isplivali stravični detalji iz spavaće sobe, evo šta je zahtevao u krevetu! “KAD VAM UBIJEM STOLETA, MOŽETE DA GA BACITE U SAVU” Haos pred FNC “Pomolite se večeras za mene!” Obraćanje Dušana Džakića PRED MEČ sa Kroatom ŠOK! STANISLAV IZBACIO MAJU IZ REHABA, ONA NAPRAVILA NEVIĐENI HAOS: Marinkovićeva moli za pomirenje, Krofak ŠOKIRAO REAKCIJOM! SKANDALČINA! ISPLIVALI RANI RADOVI RIJALITI UČESNICE nakon gostovanja u emisiji! Druga boja kose, svi se pitaju da li je to ZAISTA ONA? (FOTO) ANA ĆURČIĆ HITNO OPERISANA! Sva u šavovima, procurila stravična fotka, prizor uznemirio sve! (FOTO) “NE VOLIM IGRARIJE U KREVETU! Marko i ja imamo s*ks samo u MISIONARSKOJ POZI!” Sanja šokirala PRIZNANJEM (VIDEO) “PROGUTALA JE TABLETU I IZGUBILA BEBU!” Ekskluzivno u emisiji “ShowBLIZ” Sanja Grujić MAJA JECA NA SAV GLAS! Stanislav joj zabio nož u leđa, RASKRINKAN NJEGOV PAKLENI PLAN, ona ne može da se smiri! “SVE SAM OSETILA!” Sanja otkrila DETALJE INTERVENCIJE smanjivanja usana: “Isekli su dobar deo!” Evo šta joj je bilo NAJSTRAŠNIJE “TRUDNA SAM!” ŠOK USRED EMISIJE “SHOWBLIZ”: Sanja Grujić pozvala Stefanovića i saopštila mu NOVOSTI! Svi čestitaju, a njegova REAKCIJA je ŠOK! (VIDEO) “MAJA JOŠ UVEK VOLI CARA I VOLEĆE GA ZAUVEK! Filip je MOJA najveća GREŠKA, a ona ga nikada neće preboleti!” Bivša rijaliti učesnica ŠOKIRALA (VIDEO) MAJA I STANISLAV IZLAZE IZ RIJALITIJA BEZ DINARA?! Produkcija donela definitivnu odluku i hitno je saopštila! SKANDAL! PEVAČICI ISKLJUČILI MIKROFON USRED NASTUPA: Polivala se vodom, nastao haos, ONA POBESNELA! (VIDEO) HYPETV PROGRAM ZA NEDELJU 2. JUN 2024! Ekskluzivno na Hype televiziji – Sale Tropiko i Mia Begović ASMIN U LOŠEM STANJU, NE MOŽE DA DIŠE I USTANE IZ KREVETA: Okrivio za sve Staniju, NI TABLETE MU NE POMAŽU!

SKANDAL! “NISAM IMALA SVOJA OSNOVNA LJUDSKA PRAVA! DRŽALI SU ME NA SILU! NISU HTELI DA MI DAJU DA RASKINEM UGOVOR!” Stravična ispovest bivše rijaliti učesnice, koja je KIDNAPOVANA sa televizije od strane svoje porodice

Objavio: RHT
17/11/2023 12:25 PM

U najnovijem izdanju najšokantnije emisije u regionu “Vatreno krštenje”, voditeljki i autorki, novinarki Miljane i Nevene Arsić, koja se emituje svake subote u 18h na malim ekranima i na YT kanalu Hype TV, predstavljena je potresna priča bivše rijaliti učesnice Nevene Kalaver, koja se prvi put pojavila u javnosti nakon drame koju je prošla na jednoj televiziji, a ona tvrdi da su je u rijalitiju držali na silu.

Foto: Hypetv Ilustracija

Nevena je otkrila mračnu stranu rijaliti formata, a kako i sama kaže “potpisala je ugovor sa đavolom”.

– Tražila sam da mi donesu ugovor da mogu da izađem, to je moje pravo, kukala samm i vikala ispred voditelja, pa čak i tokom emisija, ali niko nije reagovao – rekla je Nevena, pa dodala:

– Moja porodica je unajmila advokata kojeg nisu ni pustili na televiziju, a on je vratio novac mojima i rekao da ne može ništa da uradi. Moja majka je alarmirala policiju, koja je rekla da nije nadležna za to. Niko ništa nije mogao da uradi! – šokirala je ona.

– Ono tamo nisu humani uslovi, svako ima svoja ljudska prava, to tamo ne važi – rekla je Nevena u svojoj prvoj ispovesti u “Vatrenom krštenju”.

Foto: Hypetv

Nakon toga Nevena je do detalja ispričala kako je njena porodica donela drastičnu odluku da je sami izvedu iz rijalitija, te su upali na teleiziju i “kidnapovali je”.

– Moja majka je ponela nož i zapretila portiru da će da se povredi ukoliko je ne pusti, a onda je tek počeo haos.

Nevena je detaljno opisala svoje bekstvo, za koje su usledile i krivične prijave. O svemu tome Nevena je govorila u novom izdanju emisije “Vatreno krštenje” koje se emituje svake subote u 18h, sa repriznim terminima u ponedeljak u 13h i u četvrtak u 22h.

(Hypetv.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner