Background adbanner
calendar

Subota 1. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
UDAR GROMA! Kako da se najbolje ZAŠTITIŠ kad je nevreme? A evo KAKO DA POMOGNETE kada vidite da je nekoga udario grom ŠOK NAPAD NA TRUDNU RIJALITI UČESNICU! Ona nije mogla više da izdrži, hitno se oglasila, u sve umešan i otac njenog deteta! SKANDAL MILJANA POBEGLA IZ RIJALITIJA?! Kamera snimila zabranjeni ugao, Kulićeva prošla kroz staklo, evo gde je završila! (FOTO) “TO JE RAZMAŽENO, NEPRIMERENO, NEPRISTOJNO” Jovana Joksimović više ne može da ćuti o deci: “Niko ih ne pita….” PRIZOR KOJI RAZARA SRCE! Đaci ostavili cveće ispred Ribnikara: Sedmoro ubijenih danas bi bili maturanti VRELE SCENE TEE TAIROVIĆ SA DEČKOM! Skinuli se, nisu mogli da se suzdrže i obuzdaju, njegovo mišićavo telo ostavilo sve bez teskta (FOTO) ANELI JECA NA SAV GLAS! Ne može da se smiri nakon saznanja o trudnoći, jezive scene, Janjuš je dotukao! ANDRIJA MILOŠEVIĆ NE LIČI NA SEBE! GLUMCU UNAKAŽENO LICE?! Procurila stravična fotka, svi se pitaju šta mu se desilo? (FOTO) CRKVA sutra slavi Svetog Patrikija – Važno je da stavite PORED KREVETA jednu stvar, a OVAKO se bolesnima obezbeđuje DUGOVEČNOST i OZDRAVLJENJE PRAVA ISTINA O RAZVODU: Dragana Mirković se rastaje od Tonija zbog KOCKARSKIH DUGOVA? Sve vreme uzimao NJEN NOVAC? MIONA DOŽIVELA NERVNI SLOM, PA IZLETELA IZ BELE KUĆE! Ša je ne ostavlja na miru, progoni je i prati, ona VAN SEBE! MILJANA SE GUŠI U SUZAMA! Potpuno se slomila u programu uživo, obezbeđenje je opkolilo, opšti haos u rijalitiju “FILIPA ZASADITI KAO KROMPIR” Dejan potkačio Cara, a Ana urnisala Milenu: “Kačavenda je POLJSKI WC” Nastao haos na “Imanju” ŠOK PREOKRET U VEZI ODNOSA JELISAVETE I MILOŠA! Presekli i doneli konačnu odluku, pokušali od svih da sakriju, OVO JE PRAVA ISTINA? “SRCE JE PRESTALO DA KUCA NAGLO I PRERANO, NIJE FER” Smrt u domu bivšeg rijaliti učesnika, on se oglasio potpuno slomljen “I TI SI SE DRALA NA MENE” Tuča Lune i Anabele Atijas, isplivao i šokantan snimak, HAOS MAJKE I ĆERKE! (VIDEO)

SKANDAL! ISPLIVAO AUDIO SNIMAK: Ana Ćurčić ismevala porodicu Ace Bulića!

Objavio: RHT
12/09/2023 11:15 PM

Ana Ćurčić, drugoplasirana učesnica “Zadruge 6”, tokom čitavog leta uveravala je gledaoce da je u odličnom odnosu sa Anđelom, nevenčanom suprugom Ace Bulića, koji joj je bio podrška tokom učešća u rijalitiju.

Foto: Printscreen Youtube

Naime, Ana je samo dve nedelje nakon što je za Anđelu u emisiji “Narod pita” pričala da je žena “brat i šmeker”, Acu Bulića predstavila je kao svog novog-starog emotivnog partnera i “okrenula” priču – tada se pravdala da je Anđelu, zapravo, samo jednom videla u životu, te da, navodno, ona sa Bulićem već dugo nije u vezi.

Ona u jednom momentu kad sam ja bila tu kao ide da trči, znaš… Ništa, znaš koliko je trčala? Sedam i po minuta, što pre se vratila, hahaha – umirala je Ana od smeha, dok ju je posebno zabavio video-snimak iz emisije “Narod pita”, kada ju je voditelj upitao da li je Anđela, Acina žena, ljubomorna na odnos njih dvoje.

Foto: Printscreen Instagram

Ja plačem od smeha za ovaj klip! Jao, ne mogu sebi da dođem, molim vas, ovo pogledajte! Ali ovaj moj deo, sprdnja života:”Ženo, kako si ti ova četiri meseca preživela” – smejala se Ana samoj sebi, jer se prisetila da je izjavila da joj je Bulićeva žena prilikom prvog susreta posle “Zadruge” rekla: “Ženo, kako si ti ova četiri meseca preživela“, što se sada tumači kao laž.

A šta kaže Zoka:”Žena je brat”, a ja dodajem:”Šmeker”, hahaha – ismevala je Ana Bulićevu Anđelu koju je u emisiji, po svemu sudeći, da bi opravdala kako sebe, tako i Acu Bulića i njihove postupke, lažno hvalila i dizala u nebesa.

Ana se, takođe, u glasovnim porukama prisetila kako je izgledao njen prvi susret s Anđelom u Bulićevom stanu, jutro posle finala “Zadruge”.

Ja kažem njoj: “Molim te, izvini što sam došla”, ja smerna i fina, u šoku, izašla iz “Zadruge”, ona kaže: “Molim? Pa, kad sam te preživela ova četiri meseca, šta je problem da dođeš”, vidi, zakucala me je, odmah me je katapultirala na zid, na najjači ekser – rekla je Ana, iz čega se jasno pokazuje u kakvom su odnosu bile.

Šta je Ana o Anđeli pričala u “Narod pita”?

Ona je šmeker. U celoj priči sada narod intresuje šta kaže njegova žena?! Ja ću da ti kažem da prvi zagrljaj kada sam se pozdravila sa svojom porodicom i svima, da me je ona zagrlila i rekla: “Ženo, kako si ti izdržala ovo četiri meseca?”. Ja se ne mešam i nemam nikakav interes, nema potrebe da se žena plaši da je nešto ljubavno, to je moj prijatelj i tako će uvek biti – pričala je Ana svojevremeno, da bi se naknadno samoj sebi smejala zbog izgovorenih reči u emisiji.

BONUS VIDEO:

(Hypetv.rs/Alo.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner