Background adbanner
Background adbanner

PRVO OGLAŠAVANJE ANE KORAĆ NAKON OBJAVE DA JE TRUDNA: ,,Hvala vam što me razumete”

Objavio: RHT
04/08/2022 7:25 PM
Pojedini domaći mediji objavili su da je starleta i bivša učesnica rijalitija Ana Korać trudna.

Međutim, ona se ubrzo nakon toga oglasila i otkrila da nije u drugom stanju.

Ona je istakla da će vest o trudnoći javno saopštiti javnosti kada do toga dođe.

– Kao neko ko je u javnom svetu prisutan primorana sam da reagujem na neistine koje su se pojavile. Nisam u drugom stanju i nisam trudna. Žao mi je sto se ovakve stvari ne provere pre nego što ugledaju svetlost dana. Kada budem u drugom stanju rado ću sa svima podeliti lepe vesti. Ja se sa ovakvim stvarima ne igram i hvala vam što me razumete – objasnila je Ana za “Kurir”.

Izvor: blic.rs

BONUS VIDEO:

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

2 hours ago

Hype TV
,,Presudno da uđem u rijaliti je što sam dobila poziv direktno sa vrha, nisam mogla da kažem ,,ne" i ukažem nepoštovanje"#zadruga #SandraRešić ... See MoreSee Less
View on Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x