Background adbanner
Background adbanner

ANA KORAĆ TRUDNA? Drugarica sve otkrila: ,,Ne mogu vam opisati njihovu sreću kada su saznali da će postati roditelji”

Objavio: RHT
04/08/2022 6:32 PM

Starleta Ana Korać mesecima uživa u vezi sa svojim izabranikom, sa kojim je sada navodno u drugom stanju.

Foto: Instagram

Naime, kako navodi Informer, drugarica bivše zadrugarke otkrila je da Ana prsrećna zbog vesti da će postati mama.

– Ana mi je da nikad srećnija i zaljubljenija nije bila. Ne mogu vam opisati njihovu sreću kada su saznali da će postati roditelji. Ana je naravno odlučila da zadrži bebu, oduvek je maštala o tome. Nije im bitan pol, važno im je samo da beba bude živa i zdrava – rekla je drugarica Ane Korać.

Inače, Koraćeva krije partnera od očiju javnosti, ali na mrežama često ističe koliko je voljena i zaljubljena.

– Uživam u ljubavi iako ne eksponiram dečka. Iskrena da budem, nije moja odluka da ga krijem, on ne želi da bude deo ovog sveta i ja to poštujem – rekla je Ana nedavno.

Izvor: kurir/informer

BONUS VIDEO:

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

4 hours ago

Hype TV
,,Presudno da uđem u rijaliti je što sam dobila poziv direktno sa vrha, nisam mogla da kažem ,,ne" i ukažem nepoštovanje"#zadruga #SandraRešić ... See MoreSee Less
View on Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x