Background adbanner
calendar

Subota 1. Jun, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“Muvali su me MUŽEVI mojih koleginica!” Sandra Rešić ŠOKIRALA priznanjem! (VIDEO) HAOS – Janjuš i Anđelo žestoko ZARATILI! Obezbeđenje HITNO reagovalo! EKSKLUZIVNO! Zorana priznala: “Spremna sam za SVADBU sa Stojanom!” (VIDEO) UDAR GROMA! Kako da se najbolje ZAŠTITIŠ kad je nevreme? A evo KAKO DA POMOGNETE kada vidite da je nekoga udario grom ŠOK NAPAD NA TRUDNU RIJALITI UČESNICU! Ona nije mogla više da izdrži, hitno se oglasila, u sve umešan i otac njenog deteta! SKANDAL MILJANA POBEGLA IZ RIJALITIJA?! Kamera snimila zabranjeni ugao, Kulićeva prošla kroz staklo, evo gde je završila! (FOTO) “TO JE RAZMAŽENO, NEPRIMERENO, NEPRISTOJNO” Jovana Joksimović više ne može da ćuti o deci: “Niko ih ne pita….” PRIZOR KOJI RAZARA SRCE! Đaci ostavili cveće ispred Ribnikara: Sedmoro ubijenih danas bi bili maturanti VRELE SCENE TEE TAIROVIĆ SA DEČKOM! Skinuli se, nisu mogli da se suzdrže i obuzdaju, njegovo mišićavo telo ostavilo sve bez teskta (FOTO) ANELI JECA NA SAV GLAS! Ne može da se smiri nakon saznanja o trudnoći, jezive scene, Janjuš je dotukao! ANDRIJA MILOŠEVIĆ NE LIČI NA SEBE! GLUMCU UNAKAŽENO LICE?! Procurila stravična fotka, svi se pitaju šta mu se desilo? (FOTO) CRKVA sutra slavi Svetog Patrikija – Važno je da stavite PORED KREVETA jednu stvar, a OVAKO se bolesnima obezbeđuje DUGOVEČNOST i OZDRAVLJENJE PRAVA ISTINA O RAZVODU: Dragana Mirković se rastaje od Tonija zbog KOCKARSKIH DUGOVA? Sve vreme uzimao NJEN NOVAC? MIONA DOŽIVELA NERVNI SLOM, PA IZLETELA IZ BELE KUĆE! Ša je ne ostavlja na miru, progoni je i prati, ona VAN SEBE! MILJANA SE GUŠI U SUZAMA! Potpuno se slomila u programu uživo, obezbeđenje je opkolilo, opšti haos u rijalitiju “FILIPA ZASADITI KAO KROMPIR” Dejan potkačio Cara, a Ana urnisala Milenu: “Kačavenda je POLJSKI WC” Nastao haos na “Imanju”

PONOVO SREĆNA U LJUBAVI: Slavica Ćukteraš ima novog dečka!? Evo o kome se radi! (FOTO)

Objavio: RHT
08/07/2023 10:10 PM

Slavica Ćukteraš nedavno je dospela u žižu javnosti zbog porodičnih nesuglasica sa svojim bivšim suprugom Vladom Avramovim.

Foto: Printscreen Instagram

Nakon što je pevačica prijavila Avramova zbog uznemiravanja i navodnih pretnji, bivši fudbaler je uzvratio istom merom. Prema informacijama koje su preneli mediji, oboje su dobili meru zabrane prilaska i komunikacije u trajanju od 30 dana.

U jeku ovih turbulencija, Slavica je pronašla utehu uz novog partnera, barem prema slikama koje su objavljene na društvenim mrežama. Od razvoda, Ćukteraš nije javno predstavila nijednog svog partnera, ali sada se spekuliše da je u vezi sa poznatim di-džejom iz Novog Sada, Vladimirom Acićem.

Upravo je Acić podelio fotografiju na svom Instagram profilu na kojoj su zagrljeni. Iako bi se ta slika mogla shvatiti kao prijateljska, pre nekoliko sati Acić je objavio sliku na kojoj je Slavica u njegovom naručju, što mnogo više sugeriše na zaljubljeni par.

Foto: printscreen Instagram

Pored toga, Slavica je na svom profilu objavila sliku cveća koje je dobila, a jasno je da joj je prelep buket poklonio upravo di-džej, s obzirom da je objavu podelio na svom profilu.

Foto: Printscreen

Svi su primetili da Slavica ne skida osmeh sa lica, što ukazuje da pevačica zaista izgleda srećno i zaljubljeno u svog novog izabranika.

BONUS VIDEO:

(Hypetv.rs/Alo.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner