Background adbanner
calendar

Ponedeljak 30. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Koliko je OPASNO jesti MASLAC?! Doktorka otkrila koju KOLIČINU treba uzimati dnevno! EKSKLUZIVNI VIDEO HYPE TV MELINE I HARISA NAKON SUĐENJA! Evo kako je kreatorka izgledala, dok je Haris bio vidno uznemiren! (VIDEO) SUOČAVANJE MELINE I HARISA POSLE 6 MESECI! Nakon skandala u aprilu pevač i dizajnerka oči u oči na sudu (FOTO/VIDEO) USTAVNI SUD PRESUDIO! Ničić i njegova vlast OŠTETILI budžet i građane za preko 350 MILIONA dinara! Slede KRIVIČNE PRIJAVE! Milan Kalinić još uvek na mrežama ima ZAJEDNIČKE FOTKE SA SUPRUGOM! Evo kojim NADIMKOM zove Sandru (FOTO) EVO KAKO ĆE SE DELITI IMOVINA HARISA I MELINE! Jedan faktor bi mogao da promeni sve, a onda bi ona mogla da dobije i vilu na Senjaku za koju su digli zajednički kredit! JOŠ JEDNA ŽENA TUŽILA REPERA ZA BLUDNE RADNJE! Tvrdi da je zbog toga ostala u drugom stanju, a Didi je na to ovako reagovao! MILAN KALINIĆ ISKRENO O SANDRI: “Čak i da od danas ne budemo više zajedno, ne možeš da kažeš da nismo bili jedno za drugo” (VIDEO) MELINA SE, IPAK, POJAVILA NA SUĐENJU! Haris Džinović besan nakon ročišta o podeli imovine! Evo ko je došao po njega! EKSKLUZIVNO HYPE TV! (FOTO) KO JE SANDRA KALINIĆ, supruga Milana Kalinića od koje se razvodi nakon DVE DECENIJE BRAKA? “Smarao sam Anju kada je bila MALOLETNA!” Baka Prase otkrio kako je BIO UPORAN DA je SMUVA: Ovako je počela LJUBAVNA PRIČA OKONČANA RASKIDOM (VIDEO) “NEMA LEKA! Skroz je SLEPA!” Vapaj majke za život svog deteta “Ako treba da prosim, hoću! Samo da spasim svoju ćerku od TUMORA koji raste u njoj” Advokat Anđele Jovanović nakon što je LEČIĆ ODUSTAO OD TUŽBE: Ovo je njegov ODGOVOR Haris Džinović stigao u sud! Evo šta se dešava sa imovinom popularnog pevača, ali i gde je MELINA? (FOTO) Baka Prase ŽELI TROJKU sa Biksi i Va Vanom! Ne prestaje da ŠOKIRA U LAJVU, a evo kako mu je Vanja ODBRUSILA (VIDEO) NAOMI KEMBL U SUZAMA! Pred novinarima negirala da ima bilo kakve veze sa proneverom novca

STRAVIČNA BROJKA! RIJALITI IGRAČI KOJI SU POKUŠALI SUICID U RIJALITIJU: Koliko NULA opere blato sa obraza?

Objavio: RHT
30/09/2024 9:00 AM

STRAVIČNA BROJKA! RIJALITI IGRAČI KOJI SU POKUŠALI SUICID U RIJALITIJU: Koliko NULA opere blato sa obraza?

Foto:youtube:zadrugaofficial/happytv

Rijaliti učesnici često doživljavaju psihički i emocionalni pad, što ih dovodi do gubitka živaca i ozbiljnih problema. Neki od njih su čak u nekim trenucima pokušali da dignu ruku na sebe, pojedini su to pokušali da bi ucenili produkciju ili da bi izrazili bes i frustraciju zbog zatvorenog prostora.

STRAVIČNA BROJKA! RIJALITI IGRAČI KOJI SU POKUŠALI SUICID U RIJALITIJU: Koliko NULA opere blato sa obraza?

Trudna Miljana Kulić pokušala je da izvrši sam*ubistvo u rijalitiju

Kulićeva je pre par godina dok je bila trudna u rijalitiju pokušala da digne ruku na sebe. Miljana je bila u veoma teškom stanju zbog čega je pokušala da pobegne iz rijalitija, a kako nije uspela dobila je šokantnu ideju da ode u toalet i da popije hemikalije kako bi sebi oduzela život.

Mina Vrbaški: Malo je falilo da počinim samoubistvo

Mina Vrbaški, koja je kao maloletna ušla u rijaliti, javno je priznala da se bavi prostitucijom i otkrila da je zbog pritiska i stresa u tom okruženju pokušala da digne ruku na sebe.

– Nije mi žao što sam izašla iz rijalitija. Da sam ostala još koji dan počinila bih samoubistvo. Tamo je situacija sve gora i gora. Svašta su im zabranili. Nemaju vode, isključili su im vodu, ugasili su im šporet, jer ne poštuju pravila. Hvala bogu da sam izašla – rekla je ona svojevremeno za medije.

Učesnica se “sekla i gutala tablete”?

Učesnica četvrte sezone rijalitija Elena Stojčić diskvalifikovana je tada, ali iako uz pismo o diskvalifikaciji nije došlo i objašnjenje zbog čega, na društvenim mrežama su krenula nagađanja da je “pokušala da se ub*je” zbog priča koje su ukućani delili među sobom tokom živog prenosa.

Glasine o navodnom pokušaju sam*ubistva podgrejale su izjave ukućana, tačnije Rialde Karahasanović.

“Valjda pokušala da se ub*je? Valjda da prereže vene. Videla je valjda Nataša i Aleks kako nešto križa na ogledalu, neku noć, u subotu. Pričala da je Fran đavo… Da ima suicidne misli… Gutala tablete, sekla vene”, pričala je Rialda.

Zvezdan Slavnić pokušao sebi da oduzme život

Zvezdan Slavnić pokušao je sebi da oduzme život u rijalitiju nakon brutalne rasprave s Anom Ćurčić. Njemu je tada pao mrak pao na oči kada mu je Ana pomenula da će ga strpati ponovo u zatvor, pa ja kao razjarena životinja polupao celo dvorište, a onda uleteo u sobu i nagutao se lekova.

On je tada i skočio u bazen, iako ima problema sa srcem, a pored toga je popio i šaku tableta.

Anita popila šaku lekova?

Pobednica prošlogodišnje sezone rijalitija takođe je, kako su domaći mediji svojevremeno navodili, pokušala da povredi sebe. Ona je tada navodno progutala šaku lekova tokom novogodišnje noći jer rijaliti cimer Marko Marković nije želeo da bude sa njom.

– Šta radi ova budala, uzela je šaku tableta – povikao je tada Marko.

Lepi Mića je pohrlio da reguliše čitavu situaciju.

– Da li si ti normalna? Otvori ruku! – vikao je Mića.

– Hoću da idem kući! Ne mogu! – plakala je Anita.

Odvešće te u ludnicu – pokušao je da dopre do nje Mića.

– Nek me odvedu, baš me briga – nije htela da ih čuje Stanojevićeva, kad je uletelo obezbeđenje.

– Progutala sam – priznala je…

Jelena Krunić sekla vene

Starleta Jelena Krunić imala je nervni slom u rijalitiju nakon kojeg je pokušala da se ub*je. Naime, kako se tada pisalo, nju su cimeri ugledali krvavu, sa vidnim posekotinama podlaktice. Utvrđeno je da je pokušala da iseče vene staklom.

Učesnik rijalitija Milutin Radosavljević Mili je takođe pokušao da digne ruku na sebe.

Njegov otac je tada tvrdio da on duže vreme već psihički dobro, te je bio zabrinut za njegovo stanje.

Strogo je zabranjeno preuzimanje teksta u celosti ili njegovih delova bez navođenja i linkovanja izvora Hypetv.rs!

Hypetv.rs/M.K.

PRODAJA KARATA ZA KONCERT ACE LUKASA I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner