Background adbanner
Background adbanner

PODIGLA JE SVE NA NOGE: Ceca Ražnatović dovela atmosferu do usijanja! (VIDEO)

Objavio: RHT
18/07/2022 10:45 AM

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović sinoć je održala prvi od dva, već tradicionalno unapred zakazana nastupa za ovu godinu, u jednoj od najvećih diskoteka na Balkanu, u Crnoj Gori, tačnije u Budvi.

Na nastup je došla vidno raspoložena u svom stilu, a atmosfera na njenom koncertu bila je uzavrela!

PROČITAJTE I: MOJ PRIJATELJ ZA CEO ŽIVOT: Ovim gestom Aca Lukas oduševio Cecu!

Ređali su se hitovi kao što su “Dokaz”, “Ja još spavam u tvojoj majici”, “Dragane moj”, “Vazduh koji dišem”, Pazi s kime spavaš” i mnogo drugih, a publika je sa Cecom horski pevala.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ceca (@ceca.life)

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

NOVO

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

3 hours ago

Hype TV
,,Presudno da uđem u rijaliti je što sam dobila poziv direktno sa vrha, nisam mogla da kažem ,,ne" i ukažem nepoštovanje"#zadruga #SandraRešić ... See MoreSee Less
View on Facebook
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x