Background adbanner
Background adbanner

MOJ PRIJATELJ ZA CEO ŽIVOT: Ovim gestom Aca Lukas oduševio Cecu! (VIDEO)

Objavio: RHT
04/07/2022 10:00 AM

Pevačica Ceca Ražantović nastupala je u Jahorini

Foto: printscreen Instagram

Tom prilikom, na sceni joj se pridružio pevač Aca Lukas i poklonio ružu. Veliki prijatelji, još jednom su dokazali šta znači kolegijalnost. Ona je gest ,,pozdravila” iskrenim prijateljskim zagrljajem.

Ceca je za Hype TV priznala da je Lukas raznežio:

-Lukas me je raznežio i iznenadio kada je usred nastupa izašao iz publike, zagrlio me je i predao mu ružu. Znam da je imao megaspektakl dan pre mene, ali nisam znala da je ostao na Jahorini i došao krišom da me iznenadi. On je moj prijatelj za ceo život-kaže Ceca vidno emotivna.

Pročitajte i: Ceca izvela u provod Gudelja i Anastasiju- MLADA ZVEZDA TREĆI PUT PROSLAVILA ROĐENDAN

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.

U TRENDU

CRNA HRONIKA

HOROSKOP

PRATITE NAS

FACEBOOK

Facebook Posts

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x